![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e o rusine sa fii roman! Crestinii ar trebui sa dezaprobe toate lucrurile si manifestarile care ne fac de ras tara,nu sa ii lasam pe nebuni sa-si faca de cap...oamenii sunt batuti pe strada si nu intervine nimeni, sunt furati si nu se baga nimeni, sunt injurati si nu riposteaza nimeni din jur, se arunca mizeriile pretutindeni si multimea se uita ca prostita, se scriu porcarii inimaginabile si romanii le citesc cu mintea incuiata, sunt promovate false valori si nimeni nu intervine cu o riposta, nimeni nu trage un semnal de alarma... in pildele lui Solomon am intalnit o idee de genul: daca stai intre intelepti devii intelept, iar intre nebuni ajungi nebun..asa am ajuns si noi, pentru ca nimeni nu dezaproba. Ce e cu indiferenta asta,fratilor? de ce ii lasam sa-si faca de cap? Iar Romania e o tara superba! pacat ca ne batem joc de ea!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vreau sa ma spovedesc dar imi e rusine | patricia2006 | Generalitati | 125 | 20.07.2012 14:17:07 |
Sa nu ne fie rusine cu nimeni! | Laura19 | Generalitati | 47 | 13.04.2012 01:23:50 |
Preotul roman | omnipod | Preotul | 21 | 09.03.2012 19:52:15 |
Rusine! | Legionarul | Generalitati | 57 | 13.01.2011 17:24:40 |
|