![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Am ajuns rau de tot! La ce ne mai putem astepta?
Doamne, fereste tara aceasta si pe cei ce locuiesc in ea!
|
|||
|
|||
|
ai nostrii nu sunt in stare sa construiasca 1 km de autostrada pe an si vor sa tine "sub control" bolile cu transmitere sexuala, traficul de persoane etc... Urmatorul pas e legiferarea drogurilor "usoare".
Doamne fereste !
|
|||
|
|||
|
se fac bordeluri si pt femei? sau e imoral
|
|||
|
|||
|
Pai daca tara noastra poarta numele Romania sa se legalizeze si prostitutia ca doar si in Imperiul Roman era legala.
De mostenirea noastra dacica spiritualizata nu avem decat sa uitam.
|
||||
|
||||
|
Avem de toate, o ducem bine, hai să ne bucurăm și de viață.
Pașol na bordel, fraților, ca la asta se pricepe toată lumea. Și e veche de când lumea. Am mai văzut de astea: și pe la Sodoma, Roma în public și prin Grecia antică, în perioadele de decădere ale imperiilor, civilizațiile europene manifestă un interes crescut în construirea unui cult al sexualității. Ce ne strică legalizarea, că doar suntem adevărați democrați și nu ne putem noi opune gustului public spre orgii? Fiecare are dreptul să facă ce vrea, nu?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce parere aveti despre legalizarea prostitutiei? | georgel23c | Generalitati | 221 | 02.03.2011 20:16:20 |
| Legalizarea prostitutiei | ancaozana | Generalitati | 1 | 26.10.2009 08:51:19 |
| Neincriminarea incestului si a prostitutiei | iulyaan | Generalitati | 99 | 02.04.2009 02:19:56 |
| IMPOTRIVA LEGALIZARII PROSTITUTIEI DE CATRE BLAGA | Iustin44 | Generalitati | 22 | 20.11.2007 14:49:37 |
| Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 13:48:23 |
|
|