![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am vazut un documentar despre aparitiile astea. E la catolici, stiu, dar... au fost 70.000. de oameni care au vazut presupusa minune.
S-a aratat Fecioara Maria si a transmis niste mesaje. Doar copiii aia care au vazut minunea primii l-au putut auzi, restul doar au vazut cerul luminandu-se ciudat, au interpretat-o ca aparitie a Fecioarei. Vaticanul recunoaste evenimentul ca fiind intr-adevar o minune. Unul din copii, o fata, s-a calugarit-celebra maica Lucia- a scris pe rand niste scrosori, despre care a primit mesaj sa le arate la vremea cuvenita. Au fost aratate toate (desi exista dubii ca ultima a fost complet aratata- asta s-ar putea sa fie o exagerare a celor ce asteptau in ultima scrosoare un semn despre apocalipsa) printre altele, retin ca in scrosori spunea ca Fecioara Maria a scapat lumea de un razboi nuclear in timpul razboiului rece. In ultima scrisoare Papa Ioan Paul al doilea a spus ca s-a recunoscut. El avea sa fie acel papa care o sa sfinteasca pamantul rusiei cu toti episcopii lumii, si sa implineasca astfel cererea initiala a Fecioarei Maria, si ca urmare Dumnezeu va acorda lumii un timp de pace. Din ce-am inteles, daca sfintirea asta era facuta dupa cum spunea cererea Fecioarei de la inceput (cum a facut-o ulterior Papa), nu avea lor al doilea razboi. Care-i treaba cu toata aparitia asta de la Fatima? Pare cea mai credibila minune catolica, dar, dpdv ortodox... e adevarata? multe lucruri arata ca ar fi. Nu stiu ce sa cred. mai multe detalii aici http://www.tribuna.ro/stiri/descoper...ria-45123.html |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A 3-a profetie a Maicii Domnului - Fatima | patinina34 | Biserica Romano-Catolica | 38 | 26.01.2013 20:40:41 |
Cateva din aparitiile Sfintei Maria in ortodoxie | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 05.02.2012 12:54:21 |
Scrisorile in lant | idealist | Generalitati | 3 | 10.06.2010 00:47:14 |
FATIMA III | cozia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 20 | 30.03.2009 17:32:32 |
Sfanta Mucenita Lucia Fecioara | lucia_anghelina | Intamplari adevarate | 0 | 03.02.2008 21:45:01 |
|