Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.09.2010, 13:27:24
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bast-et Vezi mesajul
Lasa-ma sa inteleg. Daca toate teoriile pe care ne bazam noi aztazi provin de la preoti, mari teologi, voi de ce le refuzati si scapati de aceste ipoteze ca iepurii? Chiar nu pot sa-mi dau seama.
Ca sa numai zicem de teoria evolutiei care este amestecata cu cele 6 zile a Genezei. Din cate stiu, catolicismul a acceptat aceasta teorie indentificand 6 ere geologice cu cele 6 zile. La ce folos sa negati? Mah.
unde am zis ca toate contributiile stintifice provin exclusiv de la preoti?
am dorit sa precizez ca si Biserica prin preotii ei (care erau si teologi si oameni de stiinta), a avut si are un rol foarte important in dezvoltarea stiintei adevarate.

cat despre afirmatia dumneavoastra (observati ca nu ma adresez cu "mă") ca Biserica Romano-catolica a acceptat teoria evolutionista, va rog sa postati referinte concludente. eu nu am auzit de asa ceva...

despre relativitatea timpului celor 6 zile ale creatiei precum si depsre faptul ca Biserica spune clar ca timpul nu se poate calcula decat dupa iesirea lui Adam din rai, primul an in hronografele bisericii fiind anul iesirii lui Adam din Eden, am postat anterior argumentele.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spune biserica despre sport si competitie? alexdu Generalitati 12 27.01.2012 09:58:21
Dinozaurii mateiash Din Vechiul Testament 42 16.05.2011 19:05:41
Ce ne-ar spune Dumnezeu despre buretii de padure? unamic Despre Sfanta Scriptura 20 24.10.2010 00:42:21
Ce spune biserica despre implanturile artificiale ? seby_din_brasov Generalitati 13 01.03.2009 20:51:14
Cine imi poate spune mai multe despre pr Dan Badul paraschevaiasi Generalitati 1 29.10.2007 02:34:59