![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și da, am găsit numele artistului și un articol despre această sculptură. E în portugheză, se vorbește despre intențiile artistului Jerónimo Garcia legate de această reprezentare: http://www.portaldoastronomo.org/cronica.php?id=67 Iată și o traducere în engleză a unei părți din articol: The restoration of the Cathedral of Salamanca in 1992 integrated modern and contemporary motifs, including a carved figure of an astronaut. The use of this motif was in the tradition of cathedral builders and restorers including contemporary motifs among older ones as a way of signing their works. The person responsible for the restoration, Jeronimo Garcia, chose an astronaut as a symbol of the twentieth century. P.S. Articolul l-am găsit în subsolul paginii wiki despre catedrală.
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spune biserica despre sport si competitie? | alexdu | Generalitati | 12 | 27.01.2012 09:58:21 |
Dinozaurii | mateiash | Din Vechiul Testament | 42 | 16.05.2011 19:05:41 |
Ce ne-ar spune Dumnezeu despre buretii de padure? | unamic | Despre Sfanta Scriptura | 20 | 24.10.2010 00:42:21 |
Ce spune biserica despre implanturile artificiale ? | seby_din_brasov | Generalitati | 13 | 01.03.2009 20:51:14 |
Cine imi poate spune mai multe despre pr Dan Badul | paraschevaiasi | Generalitati | 1 | 29.10.2007 02:34:59 |
|