![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
E foarte interesant cum gandesc musulmanii vizavi de ceilalti oameni.!
Cand un musulman se trateaza intr-un spital ce are atarnat un crucifix pe perete refuza sa mai stea in acel spital daca nu se scot TOATE crucifixurile din acel spital, iar cand un pastor arde o carte se isca un scandal , o rafuiala de zile mari... Oare cine greseste mai mult musulmanul sau ceilalti care sunt servi? E foarte interesant!!! Voi ce parere aveti? Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Diferenta e ca ei cu siguranta nu ti-ar face pe plac. Se poate numi asta credinta? In sensul ca ei au mai multa credinta decat crestinii? Poate ... Dar eu l-as numi fanatism. Problema este ca arderea Coranului nu ar face decat sa amplifice acest fanatism. E simplu sa vorbesti din spatele monitorului, intr-o tara ce nu a avut, pana acum, de a face cu razbunarea lor. Eu unul nu vreau sa ajung sa merg cu teama pe strada de teama atentatelor. |
|
||||
|
||||
![]()
Luati-le apararea pana cand vin peste voi.Atunci vedeti voi pe dracu
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta ai inteles tu? Dusmanul trebuie tinut la distanta si nu trebuie sa-i atragi atentia asupra ta, decat daca ai tendinte masochiste, sau poate visezi sa devii martir. Dar cel mai bine este sa nu ti-l faci dusman. |
|
||||
|
||||
![]()
Tine de timp pana cand ajung si aici.TIMP....macar se supun timpului.Si nu e vorba de noi.E vorba de restul lumii.Au dreptul la defensiva si ei.Sau se va mantui doar Romania?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa le scoatem pe toate din biblioteci si sa le ardem pe toate in piata mare? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa nu`i judecam pe altii pentru ca vor sa-si apere pamantul.Fiecare face ce stie/poate pentru a se asigura ca radacinile lui nu dispar.
|
|||
|
|||
![]()
Dumitru stii care-i problema ca eu ca si crestin trebuie sa-i respect si sa am grija sa nu-i jignesc..in schimb cand vine vorba ca EI sa ma respecte pe mine ca si crestin sunt fanatica. De ce?
|
|
|||
|
|||
![]()
Oameni buni, va intreb: cand crestinismul a fost oficiat , iar masele de oameni au inceput sa treaca la crestinism, ce credeti ca se intampla cu cele mai multe temple pagane ? Va spun eu , daca nu ati citit istoria aceasta: le darmau, le ardeau, ....
Oare este un gest necrestin arderea unei carti demonice ? Este un gest imoral sau un act de curaj ? Oare n-a venit timpul sa marturisim credinta facand si acest tip de gest in vazul lumii ? Nu sunt destui oameni care in incultura lor nu ajung sa imbratiseze aceasta religie demonica ? Fata de ei, noi ceilalti, nu avem obligatii ? Oare ce ne retine sa spunem si public adevarul despre coran ? Decenta sau frica ? Retinerea este una ecumenista, arderea in public este un gest de curaj, atat timp cat are rolul de a-i trezi pe cei care in primul rand imbratiseaza aceasta religie sau o tolereaza ca pe simpla filozofie.. Last edited by IonelS; 09.09.2010 at 13:47:06. |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar sunt curios cat de demonic e Coranul in comparatie cu Vechiul Testament ...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|