![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Personal, nu sunt de acord cu parfumul. "Prea mult risc, pentru prea putin bine." Chimicale intrate in organism, miros puternic pentru cei din jur, mandrie, etc. Multe minusuri. Cu toate acestea, avem nevoie de ele, caci alta cale nu prea vad. Eu folosesc un deodorant fara parfum. Imi pare rau ca nu se gaseste si la noi in tara, sau nu stiu eu. L'am primit din Franta. Este tare precum o piatra si te dai cu el imediat dupa spalat, pe pielea uda. Este ceva 100%ecologic. Daca stie cineva despre ce vorbesc, poate gasim si la noi in tara. Citat:
Vedem si noi lucrurile, intrigile, ateismul, lucrarea diavolului in lume, insa... ne vedem de ale noastre, spre a nu inmulti rautatea cu pacatele noastre, ne curatim pe noi, pe cat putem, spre a lumina coltul in care vietuim.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bunica zice ca este pacat. Sunt foarte derutata si am nevoie de un raspuns | Dorina8 | Generalitati | 13 | 18.08.2011 20:40:32 |
e pacat | cristina mioara | Generalitati | 37 | 13.08.2011 19:11:49 |
pacat? | omosapiensi | Teologie si Stiinta | 3 | 25.01.2010 13:30:20 |
pacat sau nu? | pisi | Generalitati | 34 | 18.06.2008 23:11:07 |
|