![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
AI uitat de cei peste 500 de ani de lupte cu Imperiul Otoman pentru pastrarea independentei si mai ales a credintei. Imagineaza-ti ca le spui nenumaratelor generatii de osteni, care au pus mana pe sabie si cruce sa apere, ca tu, cu crestinismul tau "pasnic", ai o retinere in arederea unei carti demonice !
Am voie sa ard coranul, n-am voie sa lovesc musulmanul ! Asta-i crestinsimul meu de mileniul 3 ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
NU! Nu ai voie sa arzi Coranul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Fiecare sa faca ce vrea in casa lui.De va fi rau,Dumnezeu le va atrage atentia.
Noi trebuie ,in ultima instanta,sa avem grija ca poporul crestin-ortodox-roman sa dainuiasca cu orice pret.Daca ne dam laolalta cu ereticii,nu va mai ramane nimeni sa-l marturiseasca pe Dumnezeu.Daca nu marturisim pe Dumnezeu,IIsus Hristos,atunci nu mai avem adevar si daca nu mai avem adevar,nu mai are rost existenta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pasul 1: arzi Coranul, ți se arde Biblia.[/b] Pasul 2: se ard moscheile - se ard Bisericile. Pasul 3: se "ard" musulmanii - se "ard" crestinii. In panta nu se mai poate pastra echilibrul. Se luneca (fizica dixit). Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pasul 1: Bibliile sunt arse de mult timp in tarile arabe ... uita-te in Arabia Saudita (si de catre autoritati nu de catre o persoana privata) Pasul 2: Bisericile sunt arse in tarile arabe ... cu tot cu Bibliile din ele; cele care scapa nu ai voie sa le intretii; este interzis sa porti cruce, sa ai Biblie etc. cam asta este ordinea adevarata asta nu inseamna ca sunt de acord cu arderea Coranului |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt nenumarate exemple de sfinti care distrugeau idoli, darmau temple, graiau adevarul dincolo de sensibilitatile demonizatilor, dupa care acceptau martiriul ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca tu-i arzi o carte, fie ea si sfanta ... iar el iti darama un oras ... |
|
||||
|
||||
![]()
Au facut vreun astfel de gest Iisus sau apostolii (in afara de cel din templu in care scopul principal a fost sa purifice templul Domnului)?
|
||||
|
||||
![]()
El uita sa spuna ca acei "sfinti" care distrugeau idoli si darmau temple, le oferea si un tratament preferential preotilor si celor ce refuzau crestinarea ... asta arata cat de "pasnic" este crestinismul ...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|