![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
islamul face o diferenta intre profet (nabi) si trimis (rasul)? un profet poate fi si trimis si un trimis poate fi profet? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
simt ca joc rolul de avocatul diavolului:) |
|
|||
|
|||
![]()
Dupa ce Imperiul Bizantin a cazut sub stapanirea unor musulmani (turcii) s-a permis acelora (crestinilor ortodocsi din Imperiul Bizantin) sa isi practice credinta crestin ortodoxa.
Si nu s-a apucat atunci nimeni sa arda vreun Coran . In schimb dupa modernizarea Turciei a inceput sa se interzica crestinilor ortodocsi sa isi practice religia prin diverse masuri,grecii crestini ortodocsi au fost alungati din Istanbul. Vedeti ca date statistice cati greci erau in Istanbul la 1900 si cati mai sunt acum.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In spiritul traditiei crestine , din perioada sa de glorie, nu-i rau sa dam foc la coran..., cu orice risc..Nu mai vorbesc de alte gesturi..Neasumarea mostenirii si traditiei adevarate crestine ne va aduce in situatia mai intai de ne trezi cu moschei fata in fata cu bisericile, apoi chiar sa ni le inlocuiasca, cum s-a intamplat in tot orientul..! Last edited by IonelS; 13.09.2010 at 15:38:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nume gasesti cate vrei pe inet.
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu uitam ca in "Europa crestina" care nu a ajuns sub puterea musulmanilor se faceau arderi pe rug in numele "credintei crestine" se faceau cruciade in numele "credintei crestine" se cumpara iertarea pacatelor pe bani etc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne Ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ne-au inseminat mintile cu neputinta, toleranta fata de demonism, concubinaj cu idolatrul.., ca sa nu le mai cream probleme. Asa suntem mai usor de manipulat, de condus si asimilat ... |
|
|||
|
|||
![]()
Cum sa fie bizantini decazuti in credinta cand au avut chiar atunci inainte de ocuparea bizantului de turci pe Sfantul Marcu al Efesului?
Poate asa a fost pronia lui Dumnezeu sa ii lase sa fie pazati de fanatismul de aparuse din inselarea dracilor prin Europa pe bizantini. Din cate zice pe wikipedia cu putina vreme inainte de ocuparea bizantului de turci a inselat dracii pe unii prin Europa sa faca inchizitia. http://en.wikipedia.org/wiki/Inquisition
"și dacă orb pe orb va călăuzi, amândoi vor cădea în groapă." - nu luati de bun tot ce scriu eu. Last edited by mihailt; 13.09.2010 at 17:13:58. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|