![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa o miluiasca pe prietena ta, si cu rugaciunile Sfantului Nectarie degrab sa o insanatoseasca!
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumim pentru rugaciuni tuturor ,prietena mea ieri a fost operata acum este la recuperari si este bine ,va multumim inca odata pentru ca ati fost alaturi de ea cu o rugaciune spusa din inima care pentru noi a insemnat foarte mult ,maine ii va face biopsia luand din acel nodul care la estirpat asadar va rog rugativa sa fie bine si sa nu fie nimic care ar putea recidiva ,va multumim din suflet tuturor Dumnezeu sa fie alaturi de toti si de ea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa de-a Bunul Dumnezeu ,ca rezultatul biopsiei sa fie unul bun.Eu stiu prin ce trece persoana respectiva ,deoarece am trecut si eu cu sora mea prin aceeasi "experienta "neplacuta.Prietenii si familia sa fie aproape de ea cu incurajari,vorbe bune si frumoase ,sa aiba moralul ridicat tot timpul.Altfel va cadea in depresie.Aveti mare grija de ea....si indiferent de rezultat sa continue lupta cu boala,cu tratamente naturiste si multe rugaciuni,mai ales la unele manastiri ,unde sunt icoane facatoare de minuni.Doamne Ajuta ,sa fie bine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc mult doamna IOLANDA pentru incurazari si rugaciuni ,am vorbit cu ea a azuns astazi acasa si este bine rezultatul va veni peste cateva zile am inteles ,am incurazato si iam spus ca multi crestini au spus o rugaciune pentru ea cu credinta ca totul va fi bine acum asteptam ,sanatate tuturor si va multumim pentru rugaciuni cand va primi rezultatul vi-l voi spune si dumneavoastra ,sa fi-ti binecuvantati petru ca sunteti oameni cu credinta si sunteti alaturi de oamenii bolnavi care au nevoie de rugaciunile dumneavoastra ,va sarut Cristina.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asteptam vestile cit mai bune,insa pina atunci ne rugam Micutei Sfinte ,sa aiba in grija Ei,pe cei din grele suferinte.Doamne Ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Inca ceva,sora mea mi-a povestit ca a simtit o putere si o mare incredere ,cind s-a dus in sala de operatie,cu toate ca pina in acel moment era disperata .I-am spus abia dupa ce si-a revenit cu totul ,ca eu ,in timpul operatiei,citisem cu lacrimi in ochi "Braul Maicii Domnului".Pot spune ca exact atat a durat si operatia ei(cit a durat rugaciunea mea).Acum este bine si multumim Maicutei Sfinte ,pentru ajutorul Ei ,cel Minunat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc pentru rugaciuni tuturor si vreau totusi sa va intreb daca cineva imi poate raspunde ,lui Maria i sa spus sa mearga acasa si a trimis-o cu ate dar ea spus sa mearga la spital sa le scoata dupa 7 zile insa m-ia spus ca nu se vede deloc atele si operatia sa prins ca nu zici ca a fost taiata foarte putin se observa este posibil ca acele ate sa fi fost topitoare din moment ce i sa spus sa le scoata nu cred, dar totusi ce ar trebui sa faca este si asa stresata din cauza rezultatului care intarzie inca trei saptamani ,va-s multumi din suflet daca mi-ati raspunde ,va doresc o zi buna in continuare ,cu drag Cristina.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 5 | 07.07.2012 02:50:19 |
prietena ta nu e Virgina! | inkognito | Generalitati | 286 | 17.01.2011 16:28:34 |
prietena penticostala | ionell | Generalitati | 26 | 17.11.2010 10:35:27 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum | cristiboss56 | Umanitare | 1 | 23.06.2009 12:10:02 |
|