![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am vrut sa pun in evidenta cifra 7. Am spus doar adevarul in legatura cu numarul generatiilor de preoti. Cat priveste afirmatia lui Eugen despre aceasta protectie, ce sa mai spun? Imi mentin parerea anterioara cu privire la ceea ce intelege el despre aceasta lume. Pacat ca nu l-a cunoscut pe strabunicul meu, preot Alexandru Cherestesiu. L-ar fi pus la punct in 2 timpi si 3 miscari. Stii care era placerea lui cea mai mare? Sa lege 2 prosti de-olalta si apoi sa rada de prostia lor. Tot mosu' Alexandru stia cel mai bine. In loc sa se lupte cu prostia, radea de ea. Mai am si eu de invatat. Asta e. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da si nu. Inaintasii mei ar fi ras cu gura pana la urechi de prostia ta. Apoi, eu nu am pretentia ca REPREZINT Biserica Ortodoxa. Eu sunt crestin ortodoxa si acest lucru nu mi-l poate lua nimeni. Am fost botezata chiar de catre bunicul meu, preot Octavian Baiesiu si educata asa cum se cuvine, intr-o familie de intelectuali care au incercat sa inteleaga aceasta lume sub toate aspectele ei, cu multa iubire si intelegere nu sa-si bage capul in nisip ca strutzul. Eu impotriva invataturii ortodoxe? Iar ma obligi sa-ti pun in evidenta "calitatile"? Vorbeam de MEDICINA !!! Continua cu intrebarile retorice, poate ca te vei lumina pana la urma... P.S. Ai mare grija cum vorbesti despre inaintasii mei. Rar dau sfaturi insa acum te sfatuiesc sa te gandesti de 2 ori pana sa scoti pe gura "porumbelul" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Biserica Ortodoxa aduce cele 7 laude zilnice lui Dumnezeu (respectate cu strictete in mediul monahal), insa aceasta se bazeaza pe invatatura clara a scripturii, mai exact psalmul 118 (si nu pe "practici magice", ezoterice sau de alta natura cu totul straina de Sfanta Scriptura). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu pot spune nimic despre inaintasii pe care i-ati amintit, eu respect si cinstesc preotii conform invataturii Biserici. Domnul sa ii odineasca in pace pe slujitorii sai preoti adormiti intru Hristos Iisus. din ceea ce scriu reies foarte clar cunostintele mele atat in domeniul teologic (ortodox in primul rand) cat si stiintific. Last edited by Eugen7; 13.09.2010 at 15:39:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De exemplu(dpdv al interpretarilor crestine),in celebra dar imperfecta wiki(sursa aici )se spune>,,Șapte este o cifră notată în scrierea arabă 7 sau romană VII, este un număr prim, impar, pozitiv. Cifra șapte se află în șirul crescător de numere naturale între cifra 6 și cifra 8, după valoare. In credința creștină în Evul Mediu, cifra șapte simboliza liniștea, milostivirea și pacea, aceasta era interpretată șapte fiind suma dintre cifrele trei (care reprezenta pe Dumenzeu) și cifra patru (simbolul celor patru elemente, patru vânturi, sau cele patru puncte cardinale)." Insa in situatia data>am si precizat ca ,,se pare ca este vorba de altceva,cu alte conotatii.".Pe scurt:m-am lamurit.Cu multumiri atat dvs cat si oponentei :) dvs. Last edited by Scotianul; 13.09.2010 at 15:43:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Singurul lucru de care te poti lega cu privire la comportamentul meu neacademic este faptul ca te-am facut prost gramada. Cateodata trebuie spuse lucrurilor pe nume. Asta e. M-ai obligat. In ceea ce priveste cunostintele tale, mai studiaza...nimeni nu e perfect. Totul e perfectibil si mai avem de invatat multe de la "profesorul nostru de perfectiune". Te-ai simtit lezat in toata splendoarea cunostintelor tale? Nu-i nimic. Daca te consideri suficient de destept si intelept, vei supravietui. Imi pare rau pentru tine, dar ti-ai cerut-o. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stai sa rad putin: ahahahhahahahahahahahahhahhahhaha Si inca putin: hahahahahahhahahahah Pai ce facem cucoane? Nu era vorba ca fiecare alege sa creada sau sa nu creada dupa bunul plac? Tu esti credincios asa din obligatie? Ti-e frica sa nu ajungi si tu intr-un scaun cu rotile, nu? Prostule. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce ne-a creat Dumnezeu? | Templier Knight | Generalitati | 6 | 17.03.2011 17:56:39 |
Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 15 | 09.01.2011 17:42:36 |
De ce Dumnezeu ne a creat? | KittyNou | Generalitati | 186 | 13.09.2010 21:47:09 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 122 | 30.06.2010 19:07:30 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 1 | 23.06.2010 15:35:14 |
|