![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si Slava Domnului ca exista multe lucruri frumoase in Coran ca doar este de inspiratie divina si comuna in procent de 80-90% cu VT si NT. Disperarea de care dati dovada impreuna cu Traditie si altii pe aici NU ESTE DE NATURA CRESTINA ci mai degraba izvorita din frustrarile personale. Tot ce izvoraste din NE-iubire sau genereaza sentimente de violenta si ura la adresa musulmanilor este de la drac...si altceva nu faceti decit sa continuati CU SUCCES ceea ce vi s-a inoculat de 20 de ani, sistematic, de catre aliatii vostrii. ...este trist dar si amuzant cind va privim cum va manifestati..cei care sunt de acord cu mine! Este foarte trist si josnic, repet NECRESTIN sa pui paie pe foc si sa jignesti o alta religie! :)))) din pacate, nu sunteti crestini! Foarte putini inteleg cu adevarat ce inseamna sa fi crestin. Dar asta vine si din faptul ca NU AVEM DE UNDE SA INVATAM! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ceea ce spui tu este exact ceea ce sustin musulmanii ... recunosc placa poate a venit momentul sa faci un up-date la profil ... la partea cu ortodox |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Vezi Andrei...ca nu sint singurul!? |
|
|||
|
|||
![]()
:) sa stii ca am incercat sa pun NEO-Ortodox, deci vezi ca am bunavointa, dar nu s-a putut ca este doar un scroll down cu diverse religii.
Conform lui daniil96 acest detaliu ( care tine pur si simplu de perspectiva fiecarei religii) ar duce la eliminarea celor 80% din textele identice cu VT SI NT ca fiind mincinoase. Daca asta ar fi esentialul, faptul ca este Fiul lui Dumnezeu... s-ar vedea in Roade. Dar se pare ca esentialul a trecut pe linga tine si ai ramas blocat in niste sintagme ca multi altii si care MIE Personal NU-MI SPUN NIMIC.....( da, draga Marius , din cauza platosei de pacate pe care o port :)))) Spune-mi te rog cu ce te ajuta CLAR, practic , pragmatic pe tine in nevoile tale IMEDIATE de MINTUIRE SI VINDECARE faptul ca cineva ii spune Profet iar altii ii spun fiul Lui Dumnezeu?...in sens de cauza si efect? cu ce devii TU MAI BUN SI MAI DREPT ca ai cunostinta acestui fapt?........oare asta este important, oare asta ne-a spus Hristos ca este esential in evolutia ta ca om spre Mintuire?...ca daca este asa imi pare rau, dar ma cam plictisesc... ..si unde spune CLAR HRISTOS ca El nu este un fiu metaforic, ca noi toti, fii Lui? Last edited by andreicozia; 13.09.2010 at 20:27:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai spune evanghelistul Ioan - "Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu".... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inainte de Moise( autoritatea pe pamint) , eram EU OMUL, care oricum am primit o autoritate din partea lui Dumnezeu?( deci afirmind acestea El nu mintea) Numai ca noi suntem excroci, luam ca drept metafore NUMAI ce ne convine noua, restul luam literal :))) amuzant, nu ti se pare? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
tu ai raspunsurile la toate intrebarile tale in zeci de carti si interviuri ale parintilor nu sa afli raspunsuri vrei ... vrei doar sa starnesti tulburare nu imi plac lupii in piele de oaie care zic: "noi ortodocsii ..." si apoi adauga sincretisme new-age ca si cum ar fi pareri ortodoxe... si astfel ii zapacesc pe cei aflati mai la inceput (auzi! Dumnezeirea lui Iisus este ... "acest detaliu ( care tine pur si simplu de perspectiva fiecarei religii) ") |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cind il ai pe Iisus drept soare si umbra ta are o anumita directie, cind ai un alt soare intr-un alt orizon umbra ta are o alta directie. Atit despre cauza-efect! Dupa cum sti mai mult de jumatate din viata mea am fost ateu asa ca stiu cit de important este sa ai certitudini. Certitudinea mea, este ca Iisus este Dumnezeu, iar ortodoxia este confesiunea care a pastrat cel mai bine mesajul Lui. Poti spune si tu lucru acesta? ![]() Convingerea este necesara ca sa nu te ineci, pentru ca nu poti slujii la doi Domni! Daca Iisus ar fi doar un om-proroc atunci El si ce a spus/cerut El ar fi supus greselii, cum este la fiecare; daca este Dumnezeu, lucrurile se schimba. Este Adevarul! Si acum practic. Daca un om, inclusiv sfint imi spune ca facind un lucru sau nu ma voi mintuii eu o pot spera dar nu am siguranta ca in cazul in care mi-o spune Dumnezeu. Eu devin mai bun mai drept incercind sa copiez Soarele meu. Doar fiind "lumina din lumina" poti sta linga Lumina. Daca incerci sa te asemeni umbrei, in momentul in care apare Lumina...dispari! Eu nu vreau sa dispar, intelegi!? Vindecarea daca vorbesti de cea fiziologica...nu are nici o importanta! Important este sa ai convingerea unui Iisus bun,iubitor de oameni, care adesea este de neinteles pentru mintea noastra infima de om, convingerea ca toate sint pentru mintuire! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oare ai dreptul sa executi un regiment intreg din cauza unuia care a spus ceva necorespunzator religiei tale?...pentru a promova religia lui?...asa cum de fapt o facem si noi? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|