![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ne da dreptate amandurora, dar eu cred ca Autoritatea bate subiectivitatea. Traditie1 reprezinta Autoritatea, eu subiectivitatea. Deci, s-o lasam asa ca-i bine asa, cum a lasat-o Traditie1. Eu, ca ortodox subiectiv, recunosc ca ar trebui sa fiu la gazeta de perete ca exemplu negativ de "Asa NU". Am relatii cordiale cu asazisii "sectanti", am prieteni neortodocsi, vad ca frati ai mei pe toti cei ce cred SINCER si din toata inima in Hristos, etc, etc, numai si numai exemple negative si nu de ortodox model cum sunt multi pe aici. Asa ca s-o lasam asa, ca-i bine asa, sa nu cumva sa se mai ia cineva dupa mine ca ajunge in prapastie. Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pomana mortului demna de luat in seama? | Yasmina | Slujba inmormantarii | 46 | 27.02.2017 15:56:13 |
Stephen Hawking - Nu Dumnezeu a creat Universul | pisi | Generalitati | 263 | 30.09.2010 18:04:58 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 122 | 30.06.2010 19:07:30 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 1 | 23.06.2010 15:35:14 |
|