![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"23. Oare voiesc Eu moartea păcătosului, zice Domnul Dumnezeu - și nu mai degrabă să se întoarcă de la căile sale și să fie viu? ... 32. Căci Eu nu voiesc moartea păcătosului, zice Domnul Dumnezeu; întoarceți-vă deci și trăiți!" Iezechiel 18,23,32 11. Spune-le: Precum este adevărat că Eu sunt viu, tot așa este de adevărat că Eu nu voiesc moartea. păcătosului, ci ca păcătosul să se întoarcă de la calea sa și să fie viu. Întoarceți-vă, întoarceți-vă de la căile voastre cele rele! Pentru ce să muriți voi" Iezechiel 33,11 Multumim pentru marturia dumeavoastra care este o dovada clara ca Hristos este viu si lucreaza... mai ales in Sfanta Biserica la Sfanta Liturghie cand ni se daruieste (cu toata deplinatatea dumnezeirii sale) in Taina Sfintei Euharistii cand ne impartasim cu adevarat trupul si sangele Lui. Lupta noastra cea mai grea este cu vointa noastra... sa vrem sa traim intru Hristos, caci El spune "indrazniti, EU am biruit lumea" (Ioan 16,33) si sunt alaturi de voi sa va ajut intru toate (mai ales in neputintele vostre), voi trebuie doar sa vreti. De aceea crestinul (ortodox in special) nu poate spune "nu pot" ci doar "nu vreau". Sper ca marturia dumneavoastra sa indemne si pe alti oameni sa vina la Hristos, acolo unde este EL in deplinatatea lui adica in Sfanta Biserica, la Sfanta Liturghie si in Taina Sfantei Euharistii.. "Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, milostiv fii mie pacatosul". Last edited by Eugen7; 14.09.2010 at 11:56:48. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfanta Impartasanie | stefan2010 | Impartasania (Taina Euharistiei) | 15 | 30.06.2010 11:42:35 |
Drept la impartasanie! | Lucian_craciunescu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 10 | 11.05.2010 11:10:18 |
Oprirea avort-urilor | andreicozia | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 68 | 27.08.2009 22:58:59 |
Impartasanie | EDI | Impartasania (Taina Euharistiei) | 25 | 01.12.2008 23:38:11 |
Impartasanie | Timoteia | Impartasania (Taina Euharistiei) | 5 | 01.04.2008 19:24:57 |
|