Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.09.2010, 14:11:30
haitchi haitchi is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristian67 Vezi mesajul
Nu eu spun asta prietene,ci parintele Arsenie,am citat vorbe de duh ale sfintiei sale.

Da Cristian, am observat acest lucru. Poate ca el considera pantalonii imbracaminte pagana.
Dar de ce doar la femei? Oricum nu mai comentez pentru ca doar nu traim in pustiu ci in civilizatie cu toate imperfectiunile ei.
Vechi 14.09.2010, 14:18:28
cristian67
Guest

Implicit cine are minte sa ia aminte

Citat:
În prealabil postat de haitchi Vezi mesajul
Da Cristian, am observat acest lucru. Poate ca el considera pantalonii imbracaminte pagana.
Dar de ce doar la femei? Oricum nu mai comentez pentru ca doar nu traim in pustiu ci in civilizatie cu toate imperfectiunile ei.
Oare nu tocmai aceasta civilizatie dusa la extrem ca sa zic asa,e mama raului care bantuie lumea acum?
Vechi 14.09.2010, 14:24:38
haitchi haitchi is offline
Member

Data înregistrării: 25.06.2010
Implicit

Citat:
Oare nu tocmai aceasta civilizatie dusa la extrem ca sa zic asa,e mama raului care bantuie lumea acum?
Mama raului e mintea si orgoliul nostru si apoi tot ce rezulta din acest lucru. Si daca aceasta lume a ajuns sa fie asa, ce mai putem face? Daca la tot pasul vedem doar raul, riscam sa devenim schizofrenici. Eu m-am consolat demult ca lumea mai poate fi schimbata in vreun fel. Incerc doar sa ma schimb pe mine atat cat pot pentru binele meu.
Vechi 18.09.2010, 21:48:05
cristian67
Guest

Implicit

Parintele Arsenie Boca avea o vorba foarte adevarata:
Un păcat ți-l iartă Dumnezeu dacă te pocăiești de el; o greșeală ți-o iartă, că n-ai știut. - Prostia nu știm însă dacă o iartă, căci aceea dovedește rea credință și stă împotriva adevărului.
Vechi 18.09.2010, 21:50:56
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile

Citat:
Parintele Arsenie Boca avea o vorba foarte adevarata:
Un păcat ți-l iartă Dumnezeu dacă te pocăiești de el; o greșeală ți-o iartă, că n-ai știut. - Prostia nu știm însă dacă o iartă, căci aceea dovedește rea credință și stă împotriva adevărului.
Si oricum : " Cat asculti de Dumnezeu , atat asculta Dumnezeu de tine " . ( ARSENIE BOCA )

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Parintele Arsenie Boca Carmen FUNIERU Biserica Ortodoxa Romana 141 20.01.2014 16:22:05
PR. ARSENIE BOCA cristina83 Mari Duhovnici si predicile lor 70 17.01.2013 14:14:43
7 intamplari cu Arsenie Boca florisca Generalitati 13 31.08.2010 20:40:31