![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da Cristian, am observat acest lucru. Poate ca el considera pantalonii imbracaminte pagana. Dar de ce doar la femei? Oricum nu mai comentez pentru ca doar nu traim in pustiu ci in civilizatie cu toate imperfectiunile ei. |
|
|||
|
|||
![]()
Oare nu tocmai aceasta civilizatie dusa la extrem ca sa zic asa,e mama raului care bantuie lumea acum?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mama raului e mintea si orgoliul nostru si apoi tot ce rezulta din acest lucru. Si daca aceasta lume a ajuns sa fie asa, ce mai putem face? Daca la tot pasul vedem doar raul, riscam sa devenim schizofrenici. Eu m-am consolat demult ca lumea mai poate fi schimbata in vreun fel. Incerc doar sa ma schimb pe mine atat cat pot pentru binele meu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Parintele Arsenie Boca avea o vorba foarte adevarata:
Un păcat ți-l iartă Dumnezeu dacă te pocăiești de el; o greșeală ți-o iartă, că n-ai știut. - Prostia nu știm însă dacă o iartă, căci aceea dovedește rea credință și stă împotriva adevărului. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Arsenie Boca | Carmen FUNIERU | Biserica Ortodoxa Romana | 141 | 20.01.2014 16:22:05 |
PR. ARSENIE BOCA | cristina83 | Mari Duhovnici si predicile lor | 70 | 17.01.2013 14:14:43 |
7 intamplari cu Arsenie Boca | florisca | Generalitati | 13 | 31.08.2010 20:40:31 |
|