![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Bine spus, Marius. Multora ne lipseste staruinta in rugaciune, femeia canaaneanca este un exemplu de staruinta in rugaciune si exemple pot continua.
|
|
|||
|
|||
![]()
as dori sa stiu eu povestea cu femeia canaaneanca va rog mult.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
21. Și ieșind de acolo, a plecat Iisus în părțile Tirului și ale Sidonului. 22. Și iată o femeie cananeiancă, din acele ținuturi, ieșind striga, zicând: Miluiește-mă, Doamne, Fiul lui David! Fiica mea este rău chinuită de demon. 23. El însă nu i-a răspuns nici un cuvânt; și apropiindu-se, ucenicii Lui Îl rugau, zicând: Slobozește-o, că strigă în urma noastră. 24. Iar El, răspunzând, a zis: Nu sunt trimis decât către oile cele pierdute ale casei lui Israel. 25. Iar ea, venind, s-a închinat Lui, zicând: Doamne, ajută-mă. 26. El însă, răspunzând, i-a zis: Nu este bine să iei pâinea copiilor și s-o arunci câinilor. 27. Dar ea a zis: Da, Doamne, dar și câinii mănâncă din fărâmiturile care cad de la masa stăpânilor lor. 28. Atunci, răspunzând, Iisus i-a zis: O, femeie, mare este credința ta; fie ție după cum voiești. Și s-a tămăduit fiica ei în ceasul acela. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Am cerut binecuvantarea Lui si am constatat ca lucrurile se aseaza de la sine .....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu ne indeplineste toate cele de folos!
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu nu îndeplinește nici o rugăciune decât dacă cumva corespunde cu ceea ce știe El că ne e de folos. Când ni se spune că Dumnezeu ne va da cele ce cerem este vorba de cele necesare mântuirii.
Totuși, Mântuitorul în Scriptură ne spune că Nu este nimeni care și-a lăsat casă, sau frați, sau surori, sau mamă, sau tată, sau copii, sau țarine pentru Mine și pentru Evanghelie, Și să nu ia însutit - acum, în vremea aceasta, de prigoniri - case și frați și surori și mame și copii și țarine, iar în veacul ce va să vină: viață veșnică. Cine face voia lui Dumnezeu va primi nu doar mântuirea în veacul viitor ci și o viață mai fericită acum, în veacul acesta. Fericită în sensul atât al mulțumirii sufletești cât și, în cazul unora, sub aspectul belșugului celor materiale.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Anul 2012: planuri, dorinte, sperante | laurastifter | Generalitati | 25 | 29.12.2012 18:53:53 |
|