![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Încă odată mulțumiri Dorianei pentru informația care s-a dovedit exactă. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
VICOL MARIA
RZBR ROBU RO59RZBR00000600 12872880 |
|
|||
|
|||
![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu prin voi iubiți creștini cu suflet mare și milostiv care v-ați grăbit să ajutați această familie după amiatză sau cel târziu luni mașina de spălat va fi cumpărată.
Dumnezeu să vă răsplătească așa cum știe el și să dobândiți tot ce vă doriți căci..."dăruind vei dobândi!" Banii care au fost promiși dar încă nu au ajus vor fi folosiți de Maria pentru a-și procura câteva tratamente nturiste și se va alimenta mai bine având în vedere că pensia nu-i permite să cheltuie decât foarte puțin pe medicamente și pe mâncare. Încă odată în această zi (Sf.Sofia și ficele sale CREDINȚĂ,NĂDEJDE,și DRAGOSTE),vă mulțumim că pentru un timp a-ți adus zâmbetul pe chipul Marie. Vă pomenim cu drag în toate rugăciuile pe care le face biserica la slujbele unde mergem. Doamne ajută. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma bucur mult ptr.Maria...inseamna ca banii ce ii vom trimite ii va folosi ptr.tratamentul ei.Foarte bine ....ii trebuie si o alimentatie sanatoasa si tratamente naturiste.Doamne Ajuta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum câteva ore a fost cumpărată mașina.
Eu nu am cuvinte să le mulțumesc celor care discret au ajutat-o pe Maria. La fel de discretă aș vrea să fiu și eu ,(cu atât mai mult cu cât am fost rugată chiar aici pe topic să păstrez intimitatea acestei familii) nepostând poze de la acest "eveniment" fericit pentru Oana și Maria. Dacă cineva dorește să vadă totuși pozele și factura de cumpărare a mașinii să mă contacteze pe privat și i le voi pune la dispoziție cu mult drag. De asemenea cine vrea să ajute în continuare poate lua direct legătura cu Maria și fica ei. Doamne ajută și sunteți în rugăciunile noastre. Dorina ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sa va de-a Dumnezeu sanatate si putere ,imi pare bine ca ati reusit sa cumparati masina de spalat ,voi incerca saptamana asta sa va fiu si eu de ajutor cat voi avea putere ,sanatate si sa avem vesti bune de la dumneavoastra .
|
|
|||
|
|||
![]()
Domne ajuta sa va dea Dumnezeu sanatate ma voi ruga pentru toti
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catolicii si Sf Maria | Hartford | Generalitati | 22 | 19.08.2011 08:36:38 |
Va rog din suflet, pomeniti pe Ana-Maria | alynna | Umanitare | 12 | 03.07.2009 15:34:01 |
Maria Ghinea | Florin-Ionut | Umanitare | 3 | 04.04.2009 23:08:00 |
Maria | RoSSini | Generalitati | 3 | 27.11.2007 13:08:09 |
FECIOARA MARIA | dorinel78 | Generalitati | 0 | 17.04.2007 18:20:23 |
|