![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
As mai adauga cat de minunata este rabdarea si iertarea lui Dumnezeu fata de pacatele noastre, ale tuturor. Caci daca ar fi sa ne raspunda la toate gresalele, ce-ar mai fi in lume...
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Rodica50;288875]As mai adauga cat de minunata este rabdarea si iertarea lui Dumnezeu fata de pacatele noastre, ale tuturor. Minunata si de neegalat este rabdarea Lui , dar nu pana la infinit ! Si apoi , sa sti ca e buna bataia si mustrarea Lui , cel putin la mine , caci numai astfel am reusit sa trec " hopul " cel mare , cu toate ca pe momentnu am inteles , m-am revoltat chiar , dar Ii multumesc din suflet pentru lectile primite , semn ca nu m-a uitat si mai ales ca ma iubeste ! Uite Rodica "un semn" , " o voce" trimisa prin Ingerul pazitor , sau prin Sfintii la care ma rog neancetat : SALVEAZA-Ti SUFLETUL ! Mi se furnica pielea cand scriu aceasta , dar este extrem de adevarat . Sau prin gura Duhovnicului meu care mi-a spus clar :" Ti l-am dat pe Hristos , tu ce dai in schimb ? " . A nu cauta Pocainta cu adevarat dupa dusuri reci ca acestea , si nu numai , inseamna ca totul e pierdut si chiar mai mul de atat ! Nu sunt cuvinte in graiul omenesc pentru a descrie anumite momente din viata noastra ( cel putin in cea ce ma priveste ) . Ieri am fost la Biserica la Acatist , si am reusit din nou sa plang , semn clar ca Dumnezeu nu m-a uitat si a fost si este tot timpul langa mine , si-I multumesc din suflet pentru asta ! Dumnezeu ne vorbeste , oameni buni , dar asta nu se spune , nu se rosteste , se simte , se traieste efectiv .
|
||||
|
||||
![]()
[quote=cristiboss56;288888]
Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu tace.!!!....nu suntem noi demni de a auzi "Dumnezeiescul Glas Al Creatorului" nostru,dar chiar si asa am primit raspuns intotdeauna rugaciunilor mele .Doamne Ajuta-ne noua pacatosilor ,sa fim demni de a primi binefacerile tale .
|
|
||||
|
||||
![]()
La gura pesterii, Ilie asteapta glasul Domnului (III Regi 19, 11). Cuvintele Celui Preainalt Se descopera in adierea de vant lin. Ce minunat vorbeste Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca Dumnezeu ne vorbeste in fiecare zi prin tot ce a creat, prin razele soarelui, parfumul florilor, prin darul de a fi inca in viata si sanatosi... numai ca noi nu vedem acestea intrucat totul ni se pare obisnuit si nu acordam atentia cuvenita. Nu suntem vrednici sa ne vorbeasca fata catre fata insa ne vorbeste neincetat in chip tainic dar pe inteles.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce tace BOR? | corindb | Stiri, actualitati, anunturi | 16 | 12.08.2010 08:41:45 |
|