![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau va referiti doar la acele stări emoționale care sunt o expresie a neștiinței și poate și a împătimirii? Credeti ca zambetul este o expresie a nestiintei si a impatimirii? |
|
|||
|
|||
![]()
cum adica natura Sa omeneasca nu cuprindea sentimente?
|
|
|||
|
|||
![]()
Este greu de dat argumente cum era Iisus cred ca mai simplu este sa facem un artificiu: cum erau oamenii pe vremea aceea? Ma gindesc ca nu prea diferiti de cum sintem noi acum.
Acum ginditi-va ca ar aparea cineva de exceptie printre noi, care ar participa la nuntile noastre, la mesele noastre, la inmormintarile noastre, intr-un cuvint ar traii linga noi, cu noi, dar ar fi un om exceptional, un om care atrage masele un om de care trebuie sa povestesti celui care nu l-a vazut! Daca acest om ar fi tot timpul serios si n-ar zimbii niciodata, n-ar ride cu siguranta lucrul asta l-ar face si mai enigmatic dar tot cu siguranta cind am povestii despre el am spune: "nu zimbeste,nu ride niciodata!" Si nu doar atit, un astfel de om ar fi departe de a atrage masele. Nu stiu cum sinteti voi dar eu cred ca de un tip destul posac lumea se fereste! |
|
||||
|
||||
![]()
Mare e minunea invierii fiicei lui Iair, fiului vaduvei din Nain, orbului din nastere ... dar parca fara zambet m-ar face sa cred ca Hristos nu a fost om cu adevarat. Iertata sa-mi fie indrazneala.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa-l visam pe Mantuitorul | tigerAvalo9 | Generalitati | 14 | 25.08.2011 10:48:50 |
Catedrala Hristos Mantuitorul din Moscova | alex79 | Intrebari utilizatori | 0 | 08.01.2011 17:01:48 |
La masa cu Mantuitorul | Scotianul | Biserici Protestante | 8 | 04.07.2010 21:40:11 |
Acatiste catre Mantuitorul | patinina34 | Rugaciuni | 22 | 14.04.2009 05:39:11 |
|