Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.09.2010, 08:47:07
penticostalulmantuibil penticostalulmantuibil is offline
Banned

Data înregistrării: 27.04.2010
Locație: Constanta
Religia: Protestant
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru penticostalulmantuibil Send a message via Skype™ to penticostalulmantuibil
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Natura omenească a Lui nu includea neștiința și sentimentele, El nu avea stări emoționale care sunt o expresie a neștiinței și poate și a împătimirii. De aceea nu avea cum să zâmbească spontan...
Natura umana a lui Iisus nu nu includea nici un fel de sentimente?
Sau va referiti doar la acele stări emoționale care sunt o expresie a neștiinței și poate și a împătimirii?

Credeti ca zambetul este o expresie a nestiintei si a impatimirii?
Reply With Quote
Vechi 17.09.2010, 09:03:11
Eliana Eliana is offline
Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Religia: Ortodox
Implicit

cum adica natura Sa omeneasca nu cuprindea sentimente?
Reply With Quote
Vechi 17.09.2010, 10:54:10
bmd
Guest

Implicit

Este greu de dat argumente cum era Iisus cred ca mai simplu este sa facem un artificiu: cum erau oamenii pe vremea aceea? Ma gindesc ca nu prea diferiti de cum sintem noi acum.
Acum ginditi-va ca ar aparea cineva de exceptie printre noi, care ar participa la nuntile noastre, la mesele noastre, la inmormintarile noastre, intr-un cuvint ar traii linga noi, cu noi, dar ar fi un om exceptional, un om care atrage masele un om de care trebuie sa povestesti celui care nu l-a vazut!
Daca acest om ar fi tot timpul serios si n-ar zimbii niciodata, n-ar ride cu siguranta lucrul asta l-ar face si mai enigmatic dar tot cu siguranta cind am povestii despre el am spune: "nu zimbeste,nu ride niciodata!"
Si nu doar atit, un astfel de om ar fi departe de a atrage masele. Nu stiu cum sinteti voi dar eu cred ca de un tip destul posac lumea se fereste!
Reply With Quote
Vechi 17.09.2010, 11:35:19
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmd Vezi mesajul
Nu stiu cum sinteti voi dar eu cred ca de un tip destul posac lumea se fereste!
Mare e minunea invierii fiicei lui Iair, fiului vaduvei din Nain, orbului din nastere ... dar parca fara zambet m-ar face sa cred ca Hristos nu a fost om cu adevarat. Iertata sa-mi fie indrazneala.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa-l visam pe Mantuitorul tigerAvalo9 Generalitati 14 25.08.2011 10:48:50
Catedrala Hristos Mantuitorul din Moscova alex79 Intrebari utilizatori 0 08.01.2011 17:01:48
La masa cu Mantuitorul Scotianul Biserici Protestante 8 04.07.2010 21:40:11
Acatiste catre Mantuitorul patinina34 Rugaciuni 22 14.04.2009 05:39:11