![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
m-am referit cand am vorbit de Marsodoxie, vai mie, imi cer de mii de ori iertare daca ati inteles asa ceva, proasta mea exprimare stiu ca e de vina ca ma fac uneori greu inteles. Nicidecum nu ma refer la dvs, caci si dojana pe care o faceti uneori, e plina de grija si de dragoste fata de cel caruia i-o adresati si o faceti doar pentru ca va pasa de acea persoana si de acel suflet. Atat am avut sa clarific ca sa nu fiu rau inteles, in rest sunt de acord cu tot ceea ce spuneti si va doresc sa va binecuvanteze Bunul Dumnezeu cu harul Sau si sa stati drept in dragostea si lumina Sa. Iertati un biet pacatos care, dupa ani, ar fi trebuit sa fie mai intelept dar, dupa fapte, e mai nebun decat ereticii, ca eu macar ca stiu ce trebuie sa fac, si tot nu fac. Blagosloviti parinte! Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Euharistia - Întîlnirea Cu Hristos | iRoDiOn | Impartasania (Taina Euharistiei) | 3 | 05.12.2014 15:56:39 |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
euharistia si demonizatii | symbian01 | Exorcismul | 12 | 11.07.2011 16:51:59 |
Jertfa Euharistică sau Euharistia ca Jertfă | doctor_faustus | Impartasania (Taina Euharistiei) | 0 | 10.10.2010 19:41:27 |
Euharistia | alecsandru | Impartasania (Taina Euharistiei) | 42 | 21.05.2009 15:17:52 |
|