Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.09.2010, 16:12:30
MarinaAlca's Avatar
MarinaAlca MarinaAlca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2008
Locație: The Land from Down Under
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
maine ma duc sa-l vad pe Sfantul Nectarie, am sa il rog pentru tine, sa te faci bine. Doamne ajuta!
Sa inteleg ca ajungi la Eghina?
Reply With Quote
Vechi 19.09.2010, 20:45:14
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

ma bucur mult cand vad atat sprijin.Momentan trebuie sa plec la Bucuresti la spital ,o sa revin sa va raspund.Doamne ajuta,fie ca binele sa triumfe!Sa fiti binecuvantati!
Reply With Quote
Vechi 20.09.2010, 05:16:03
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Sa inteleg ca ajungi la Eghina?
nu :) doar in upstate new york deocamdata. are acolo o manastire dupa tipic athonit.

uite, tiger, ce frumos pe acolo... sa te mai inveselesti si tu putin.

Reply With Quote
Vechi 20.09.2010, 10:01:39
istina istina is offline
Banned

Data înregistrării: 06.08.2010
Locație: departe de cei dragi
Implicit Minunat

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
nu :) doar in upstate new york deocamdata. are acolo o manastire dupa tipic athonit.

uite, tiger, ce frumos pe acolo... sa te mai inveselesti si tu putin.

Este un loc minunat ferice de cei care ajung acolo tie mai mare dragul sa privesti ,nu te intrista Alin fati curaj singur si mergi mai departe mai ales cand sunt atat de multi oameni minunati aici care sunt alaturi de tine in orice moment si sunt dispusi sa imparta si necaz si bucurie ,eu am un frate care deasemeni are un baiat bolnav cu inima si are doar 4 ani, acest ingeras dar lupta pentru el ambii parinti si nu isi pierd speranta ca intro zi va fi soare si la ei in casa iar acest copil va fi bine Dumnezeu sa te intareasca si sati dea puterea de care ai nevoie pentru a te face bine si a te ruga si tu pentru semenii tai ,iti doresc sanatate se vede ca esti trist si disperat prin vorbele care le spui si ajutorul disperat care il ceri in a se ruga toti pentru tine Dumnezeu are grija de tine ,iti doresc sanatate si cei mai bun in viata .cu drag Cristina.
Reply With Quote
Vechi 21.09.2010, 10:29:45
IOLANDA IOLANDA is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.03.2010
Locație: Romania
Frumoasa rugaciune ,multumim MarinaAlca....chiar nu stiam cu ce sa incep.....am vazut-o si m-am rugat si eu ptr.Alin....sa-l aiba Bunul Dumnezeu si Sfanta Maica ,in grija Lor .Credinta,nadejde,putere sa ai Aline, in incercarea asta.Doamne Ajuta.
Reply With Quote
Vechi 21.09.2010, 11:37:01
talida talida is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.11.2009
Implicit

Alin, niciodata nu-ti pierde speranta.Pentru rugaciunile Maicii Domnului,ale tuturor sfintilor si ale noastre ,bunul Dumnezeu nu te va lasa.Multa nadejde si Doamne ajuta.
Reply With Quote
Vechi 03.10.2010, 11:55:45
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Alin, ce mai faci? Sa ne spui cum te simti cand te intorci acasa.

Doamne ajuta! Pace si bucurii!
Reply With Quote
Vechi 10.10.2010, 01:50:09
mirelat
Guest

Implicit

Doamne ajuta! Cei care puteti si aveti tragere de inima, spuneti o rugaciune si pentru Alin... sa speram ca se va face bine si va da un semn de viata.
Reply With Quote
Vechi 10.10.2010, 02:03:56
ioan_strainul
Guest

Arrow Rugaciune

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Dragi frati si surori am ajuns si eu la o oarecare disperare fiindca problemele medicale si sufletesti nu imi dau pace.Daca ati putea ,ma puteti pune si pe mine in pomelnicele si rugaciunile voastre?Gandesc ca,odata cu rugaciunile mele si ale familiei si cu rugaciunile voastre sa imi gasesc si eu linistea.Nu am mai intrat pe forum din cauza problemelor.Totusi poate nu mai prost am scrisVa rog din suflet sa va rugati si pentru mine fiindca atunci cand rugaciunea este mai multa si facuta si de voi(2 secunde,1 minutel)poate este mai puternica.Dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvanteze,fie voia Lui. si iertati-ma daca v-am gresit!

Spusa Domnul IIsu Hristos ca unde vor fi doi sau trei adunati in numele lui acolo si el coboara in mijlocul lor, Vino Doamne coboara in mijlocul nostru si auzi rugaciunea noastra care aducem tie pentru pacatele noastre si te rugam sa ajuti pe fratele nostru sai daruiesti pacea Ta ,binecuvIntarea Ta cea cereasca sanatatea trupeasca si sufleteasca amin.
Doamne Tu Cel ce ai calcat moartea si pe deavolul lai surpat si ai daruit veata lumi Tale daruieste si iubitului nostru frate pacea bunatatea si indurarea ta cea mare ajuatl ca numai tu singur poti daruieste lui si familiei lui bunatatea ta cea cereasca amin amin amin amin +++ +++ +++ +++
Reply With Quote
Vechi 10.10.2010, 02:14:12
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Implicit rugaciune!

" Stapana de Dumnezeu daruita, preaslavita Maica a indurarilor si a iubirii de oameni, atotmilostiva, mijlocitore pentru toata lumea, cu osardie, noi robii tai, alergam catre dumnezeiasca ta stare inainte si cazand cu umilinta inaintea prea minunatei tale icoane, ne rugam:

inalta o calda rugaciune catre Fiul tau si Dumnezeul nostru, o, prea buna imparateasa si Stapana, ca sa ne izbaveasca pe noi toti si pe ALIN, pentru tine, de toata boala si intristarea si de tot felul de pacate, aratandu-ne mostenitori ai imparatiei Sale ceresti. Caci tu, Maica, ai o negraita indrazneala la Fiul tau si toate le poti cate le doresti, ceea ce esti una in veci buna si binecuvantata.Amin! "

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
rugaminte anaid37 Rugaciuni 8 21.07.2012 13:35:17
Rugaminte la dvs. MariusPetre Generalitati 14 16.09.2010 15:36:45
rugaminte brindusa Teologie si Stiinta 0 06.01.2010 21:06:52
Rugaminte Tia Rugaciuni 9 04.12.2009 14:53:49
Rugaminte eduardd Slujba inmormantarii 5 12.10.2009 22:52:03