![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
nu ma deranjaza denumirea. am vrut sa arat pe de o parte ,ca la acea data Iudeea era parte a Imperiului Bizantin pe de alta parte, ca majoritatea evreilor nu erau in Iudeea la acea data. Imparatul Iustinian ii prigonea pe evrei..prin constantinopol. Citat:
cum imi explic ca scrierile Sfintilor Parinti au fost compuse in perioada sau anul X Talmudul a fost scris in decursul a catorva sute de ani.a fost definitivat la Ierusalim ..repet,nu neg continuarea prezentei lor acolo. Daca ar fi sa arzi numai o carte ..ce ai alege intre Talmud si Coran? |
|
|||
|
|||
![]()
Mai Traditie si taranca_o voi nu va puteti paruii privat? Sincer nu cred ca intereseaza pe cineva care va avea ultimul cuvint (intre noi fie vorba taranca va avea ultimu cuvint)
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
talmudul va considera neevreu adica goim si in final ..magar o sa aveti o zi negra cand o sa o cititi Eu va doresc o zi buna! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Istorie a islamului si Coranului | Petruta2 | Religia Islamica | 0 | 24.05.2007 01:43:36 |
|