Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.09.2010, 00:09:23
dana florea dana florea is offline

Data înregistrării: 21.09.2010
Implicit despre Sf Nectarie

Eu am auzit din intamplare despre Sfantul Nectarie si imi doream mult sa ajunga la mine, acatistul Sau. Am intrebat-o pe mama, daca mi-l gaseste sa mi-l cumpere. Asa au trecut cateva luni bne, ca am uitat.Cand, la sf anului, mama , imi trimite pachet si binenteles, intodeauna carticica cu calendarul anului noi, si uitandu-ma, sa vad ce sf este, am dat peste Sf Necatrie. Cat m-am bucurat.acum 2 sapt am fost cu cineva in spital, iar noaptea, citeam acatistul si ma rugam sa ma ajute cu munca, sa imi gasesc ceva, nu stiu daca a durat o sapt, ca am si gasit. II multuesc din suflet, de acum inainte mereu, asa sa ne ajute pe noi totii, dar si noi sa fim mereu aproape in rugaciune.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi minuni ale Sfantului Ierarh Nectarie Vindecatorul de Boli andreidiniasi Generalitati 7 08.05.2014 23:18:34
Sfantul Nectarie Taumaturgul, vindecatorul de cancer elena777 Intrebari utilizatori 4 23.05.2012 08:55:57
Sfantul Gherasim din Kefalonia, vindecatorul bolilor psihice ursulica Intrebari utilizatori 0 15.04.2011 23:04:44
Moastele Sf. Nectarie Taumaturgul, vindecatorul de boli, vor fi aduse la Iasi teostancu Intrebari utilizatori 1 12.03.2010 15:21:11