Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.09.2010, 12:39:59
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
Implicit

-am trimis, nici le-am poruncit; ei nu aduc nici un folos poporului acestuia, zice Domnul."
Citatul acesta este valabil și pentru "profetesele" penticostale care "profețesc" despre "Răpirea Bisericii". Dvs stiți mai bine.

Scuze nu am vrut sa postez nimic. Rog administratorii sa stearga postarea asta.

Last edited by ovidiu-s; 22.09.2010 at 12:47:44.
Reply With Quote
Vechi 10.10.2010, 17:27:50
afaraploua afaraploua is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2010
Implicit

cum se numeste acel calugar care a devenit penticostal?
Reply With Quote
Vechi 10.10.2010, 17:35:41
doctor_faustus doctor_faustus is offline
Banned

Data înregistrării: 28.08.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de afaraploua Vezi mesajul
cum se numeste acel calugar care a devenit penticostal?
Am demonstrat în postări anterioare începând de la prima pagină a acestui subiect de discuție că toată povestea este o făcătură sectantă fără nici o legătură cu realitatea, ci este pur și simplu un produs al unor imaginații bolnave și ale unor minți înfierbântate de ură și dușmănie împotriva Bisericii Ortodoxe.
Reply With Quote
Vechi 10.10.2010, 22:22:44
ghemistris  ghemistris is offline
Member

Data înregistrării: 16.04.2010
Locație: Botosani
Implicit

Citat:
În prealabil postat de doctor_faustus Vezi mesajul
Am demonstrat în postări anterioare începând de la prima pagină a acestui subiect de discuție că toată povestea este o făcătură sectantă fără nici o legătură cu realitatea, ci este pur și simplu un produs al unor imaginații bolnave și ale unor minți înfierbântate de ură și dușmănie împotriva Bisericii Ortodoxe.
Este de inteles ca sectarii au intrat pe forum ortodox pentru a "pescui".Cum ei cred ca au "darul vorbitului in limbi ", tot la fel se cred intocmai ca apostolii.Si au iesit la "proorocit"Dar sa stii ca mai este si lucrarea lui Dumnezeu cu unii din ei, in speranta ca vor cauta,vor afla si vor imbratisa dreapta credinta.Dumnezeu sa-i ajute!
Reply With Quote
Vechi 12.10.2010, 22:18:16
afaraploua afaraploua is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ghemistris Vezi mesajul
Este de inteles ca sectarii au intrat pe forum ortodox pentru a "pescui".Cum ei cred ca au "darul vorbitului in limbi ", tot la fel se cred intocmai ca apostolii.Si au iesit la "proorocit"Dar sa stii ca mai este si lucrarea lui Dumnezeu cu unii din ei, in speranta ca vor cauta,vor afla si vor imbratisa dreapta credinta.Dumnezeu sa-i ajute!
Exagerezi, de proorocit nu se risca nimeni, ca poate spune aiureli si dupa aia va fi aratat cu degetul si se face de rusine.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cei care au trecut la Domnul gabitzusv Slujba inmormantarii 19 07.03.2014 19:38:07
Calugarul care a salvat Ortodocsia! alecsandru Stiri, actualitati, anunturi 9 05.03.2012 20:55:38
Ce ziceti de asta? kiralina Generalitati 121 06.06.2010 22:29:47
ce ziceti de luca 19:27 jezisovi_pivo_nelej Din Noul Testament 10 28.01.2007 01:29:22