![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Doresc ca: | |||
neo-protestantii/musulmanii sa fie exclusi de pe forum! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 8,82% |
neo-protestantii/musulmanii sa ramina! |
28 | 41,18% |
doresc un forum pur ortodox! |
34 | 50,00% |
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Nu imi plac discutiile cu sectantii ,sunt impietriti la inima si asta se vede dupa cum cauta sa rastalmaceasca fiecare cuvant scris de noi ,ortodocsii.Si asta pentru a arata ca ei au dreptate si religia lor e cea adevarata.
Unii dintre noi au si pacatuit ,printre care si eu ,dand dovada de mandrie si judecarea aproapelui pentru care imi cer iertare . Altii au continuat sa discute cu ei si tot nu au rezolvat nimic ,pentru ca doua linii paralele nu se pot uni. Totusi nu sunt de acord sa ii excludem deoarece ar fi o nota proasta pentru noi. Am propus sa incetam discutiile si sa raspundem numai daca suntem intrebati. Raman la parerea mea. Domane ajuta ! p.s.Vizite la domiciliu am avut si eu ,de vreo trei -patru ori in ultimii 20 ani si nu prea mi-a convenit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu fac colectie de prieteni virtuali si nici coalitii ca voi (cum sariti sa va aparati teleghidarea uitind ca de fapt sinteti dusmani si intre voi nu doar impotriva noastra!) Eu nu apar ortodoxia ca nu-s eu Stefan cel Mare! Daca asi fi asi cere nu doar sa dispareti de pe forum ci din tara! Stefan a ajuns sfint omorind turci si construind biserici! Cu siguranta nici pe voi nu v-ar fi crutat dar...inca nu ereati nascuti ca secta!!! ![]() Eu nu va cer moartea nici ca Stefan si atit mai putin ca Hitler (care intre noi fie vorba tot dintre teleghidatii vostrii facea parte) ce cer eu este sa va luati de mina si sa mergeti in Turnul vostru de veghe sa va urcati sus de tot...si sa aruncati cheia afara! Chiar daca v-ati mai imbaiat voi odata (ca Botez nu se poate chema) tot putiti! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Esti tu instare sa le astupi gura? Nu! Numai moartea le-o poate astupa. Vrei tu sa fie numele tau scris alaturi de a lor? Linga blasfemiile lor? Nu cred! Atunci nu-i cel mai simplu lucru sa-i lasi afara? Ce ai facut cu pocanitii care te-au vizitat, i-ai mai invitat la tine si a doua zi? Daca dupa ce le-ai fi inchis usa in nas ar fi intrat pe geam cum fac aici tot la fel spuneai: lasa-i saraciii ca altfel ar fi o nota proasta pt mine!? |
|
|||
|
|||
![]()
Mda...exact despre asta vorbeam... ^
Desi nu merita, dar pentru linistea ta...fa-ti si tu un forum ortodox. Plateste toate taxele pentru el, asigura-i functionarea zilnica, modereaza-l si ai grija sa fie si traficat. [slabe sanse] Apoi da cu biciul cat vrei; insa o vei face pe banii tai. Acum, deocamdata, faci galagie pe banii altuia, care inca te rabda, caci asa e el, rabdator...Dar nu ai avut nici macar bunul simt sa-i ceri parerea. Poate ca omul s-o fi gandit la ceva cand a lasat loc si pentru alte confesiuni; poate are mai multa experienta ca tine si stie ce face...Dar pentru tine nu conteaza; intri cu pretentii jenibile intr-un ogor unde n-ai muncit . ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe scurt, eu sunt preot. Sunt preot in Biserica. Orice vorba a mea implica mai mult sau mai putin Biserica, im majoritatea cazurilor destul de mult. Fratia ta esti crestin. Esti crestin in Biserica. Orice vorba a fratiei tale va implica Biserica, mai mult sau mai putin. Deci sa avem grija sa lucram in Biserica spre slava Capului Bisericii, Hristos, atat fratia ta cat si eu, pacatosul! Daca nu vei sa respecti Biserica Ortodoxa cu tot ce inseamna ea, inclusiv Sfantul Sinod actual, degeba zici ca-l cinstesti pe Sfantul Nicolae; palma sfantului chiar pentru acest pacat s-a abatut asupra ereticului! Sincer, eu nu prea fac diferenta decat cu greu intre eretici: tot o apa si-un pamant! Nu pot sa nu remarc la fratia ta un zel deosebit de a apara ortodoxia dar ortodoxia trebuie aparata din dragoste nu din nevoie, pentru ca ortodoxia este a lui Hristos si El stie, cand este nevoie, sa-si apere ce-i al Sau! Iubindu-L pe El si noi vom apara ce este al Lui dar nu pentru noi ci doar pentru El. Mare diferenta! Ca intre Rai si iad! Daca vei continua sa lovesti in ierarhia Bisericii, vei continua sa faci jocul sectarilor sadea (nu toti cei ce nu sunt in B.O.R. -spre intelegere-) care te vor intarata in continuu spre a te folosi. Ai grija cui slujesti! Domnul sa apere acest neam romanesc de toata lucrarea de dezbinare! |
|
|||
|
|||
![]()
Parinte Gheorghe eu ma supun BOR pina cind o sa-mi ceara (sa nu fie) sa ma leped de credinta, sa ma amestec cu sectantii samd
Nu sint insa vierme sa nu vad ca se cedeaza teren! Si ma intreb de ce? Eu sint considerat extremist, pai atunci este si Pr. Cleopa cind zice ca sectantii sint premergatorii lui anticrist! Cind zice sa nu-i primesti in ograda! http://www.youtube.com/watch?v=bMGsuG2I2e4 |
|
|||
|
|||
![]()
spune si Pr. Petroniu: "Nu sta de vorba cu sectarii!"
http://www.youtube.com/watch?v=b7hHF...eature=related Parintii astia (Cleopa, Petroniu...) si daca o sa caut mai pun o gramada de exemple, nu aveau iubire de aproape? Nu erau crestini? Noi astia "aparatorii sectantilor" sintem? |
|
|||
|
|||
![]()
aia mai traitori dintre ei asupra carora se coboara duhul!!!
Care dintre ortodocsi aveti partasie cu asa ceva? http://www.youtube.com/watch?v=8ypk4...eature=related |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul sa ne ocroteasca! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ignorati sectantii | Lucian008 | Secte si culte | 1845 | 04.03.2024 12:36:50 |
Ce rost are sa postim ? | gheorghe roger | Intrebari utilizatori | 8 | 18.08.2012 18:56:14 |
Daca tot vorbim de arta sa discutam si despre ACTORI | alinaR | Arta bisericeasca in general | 13 | 28.10.2010 13:06:23 |
Un mesaj crestin ortodox catre ecumenisti! | ortodox4life | Generalitati | 0 | 17.10.2008 09:02:44 |
Ce rost are o strada care nu duce la Biserica? | Ioan_Ciobota | Generalitati | 8 | 25.07.2008 08:14:39 |
|