27.09.2010, 19:08:52
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 30.07.2009
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de colaps
Steagul papal infatiseaza un scut impartit in patru cimpuri printr-o cruce intoarsa:
La fel, pe spatarul scaunului �fericitului parinte� de la Vatican vedem limpede semnul cel mai folosit de satanistii din toata lumea:
crucea intoarsa cu susul in jos (si goala, decupata in lemnul spatarului, adica facuta din� nimic)! (Intr-o alta fotografie, l-am vazut pe Ioan Paul al II-lea purtind o cruce pe dos si la git). Multa vreme nu am putut crede ca Romano-Catolicii chiar se arata precum sint, pina cind am inteles indreptatirea lor: ei vor sa ne inchipuim ca aceasta e crucea lui Petru, care a fost rastignit cu capul in jos. Aceasta e o batjocura, fireste (precum tot ce se petrece la Vatican); dar, chiar daca papistasii ar crede cu adevarat ce marturisesc, tot o hula ar fi, pentru ca noi nu ne inchinam lui Petru si crucii lui (precum de altfel fac Catolicii, pentru care sfintii nu sint altceva decit zei, idoli).
|
Hai sa lasam habotnicia venita din ignoranta.. Crucea "intoarsa" de pe Sfantul Scaun reprezinta crucea lui Sfantul Petru care a fost rastignit cu capul in jos.
|