![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Propun 17 octombrie 2010 undeva dupamasa...orele 17.00.
Intre timp poate vor afla cat mai multi de aceasta intrunire, se hotaraste cine doreste sa participe, se face o lista cu toti cei ce vor fi prezenti. Cred ca pentru a rezerva cateva mese la un local trebuie sa ne hotaram cu ceva timp inainte. M-am interesat in mare de cateva restaurante in Bucuresti cu preturi decente. ( un meniu fel 1 + 2 + desert + ceva de baut sa nu depaseasca 30-40 RON de persoana ). In zona Lipscani sunt foarte multe restaurante, majoritatea cu specific romanesc si atmosfera linistita. Nu cred ca este nevoie ca cineva sa se simta jugnit pentru ca atunci cand noi, ca oameni dam o masa si invitam cunostiinte, prieteni etc. nu cred ca le cerem bani pe mancare asa si acum, unii vor da o masa si vor avea invitati. In orice caz sumele alocate de catre fiecare vor fi confidentiale. Daca ne ajuta Dumnezeu sa ducem la bun sfarsit aceasta intrunire totusi as avea nevoie de cativa voluntari pentru a ma ajuta cu organuzarea. Astept din suflet sa va implicati cum puteti pentru a ne putea intalni. Doamne ajuta. |
|