Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.09.2010, 15:09:50
Adriana Cluj
Guest

Implicit parintele Arsenie Papacioc

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Jenica, da-ne amanunte despre Parintele Arsenie! Intentionez macar sa-l vizitez, fara sa-l obosesc cu alte probleme.
Vietuieste la Manastirea Sfanta Maria, in Techirghiol. Anul acesta am fost la Techirghiol, si la manastire. Nu am fost la parintele Arsenie, era acolo lume care astepta sa intre la dansul. Acum doi ani, cand am fost la Techirghiol am avut marea bucurie sa-l vad. Slabit, a iesit in usa casei si a rostit o rugaciune pentru cei adunati acolo. In mintea mea l-am asemanat cu bibelou chinezesc: maruntel, fragil, pretios. Dar privirea dumisale este covarsitoare. Ochi luminosi, patrunzatori, vii. In acest an, m-am gandit ca la varsta dumisale s-au mai adaugat doi ani, si nu am indraznit sa incerc sa-l vad. Are 97 ani! M-am multumit sa trec pe langa casa sa, sa stau acolo o clipa, sa ma gandesc la dumnealui, sa zic o rugaciune mica pentru ca sa-l mai tina Dumnezeu printre noi spre folosul nostru, ca un stalp de ortodoxie in mijlocul lumii dezlantuite (cat suntem de egoisti!) si am pus in cutia usii sale pomelnicele.
Dumnezeu sa ii dea putere si sanatate!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
parintele iustin si parintele proclu cosmin95 Generalitati 48 01.03.2010 17:25:58
Parintele Proclu mai primeste ? dorin75 Generalitati 3 21.08.2009 10:23:16
Am fost la Parintele Proclu andmih Stiri, actualitati, anunturi 0 01.12.2008 08:45:31
De la Parintele PROCLU andmih Stiri, actualitati, anunturi 6 12.11.2008 21:32:11
De la Parintele PROCLU andmih Generalitati 0 12.11.2008 12:58:12