Sunt metode de a repara ceva,sa ii dai tot ce poti post-mortem.a persoanei,nu a ta,evident!am un caz ca al tau!bunica mea era pe pat de 5 ani!matusa-mea in ultimii 2 ani de suferinta ai buna-mii,a terorizat-o psihic!se purta cu ea ca si cu o carpa!iar buna-mea abia vorbea!de Anul Nou dinaintea mortii bunicii mele,m-am rugat lui Dumnezeu sa o opreasca pe matusa-mea!rezultatul:de sf Ion a cazut si si-a fracturat piciorul!astfel ca bunica mea,in ultimele luni de viata a avut parte doar de prezenta linistitoare a mamei mele...abia a putut veni matusa la inmormantare,bocind ca ce bataie pe ea,ca nu a fost cu mama ei in ultimele clipe!continuare:cand credea ca e ok cu piciorul,s-a trezit ca nu i s-au sudat bine oasele si i s-a provocat o alta fractura si au pus=o in ghips iar!continuare:si azi o doare piciorul,ca nu i s-a pus bine ghipsul!Dumnezeu a lucrat!continuare:anul acesta a facut un infarct de era sa plece dupa buna-mea sa isi ceara iertare!am salvat-o eu cu mama,desi si noi eram ptr ea persone non grata!Dumnezeu a umilit-o si mai rau,caci noi i-am platit spitalizarea,20 de milioane,in cluj,unde i-a pus un stent la inima.continuarea:e la fel fata de noi!asa cum si-a luat plata ptr comportam ei fata de mama ei,asa va plati ptr nerecunostinta celor ce i-au salvat viata!concluzia este ca daca nu te comporti cum se cuvine cu cei de langa tine,mai ales cand sunt in suferinta,ti-o iei!eu stiu ca daca si-ar cere iertare buna-mii,aprinzand o lumanare,problemele ei de sanatate ar inceta!deci persevereaza in demersul tau,caci are efect!
|