Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.10.2010, 03:30:49
Scimitar's Avatar
Scimitar Scimitar is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.07.2010
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Scimitar
Implicit

Google Translate :

"Realizez ca este imposibil sa atac fatis o atitudine pozitiva din absolut toate punctele de vedere, dar care in cele mai multe cazuri impinge oamenii catre o atitudine divergenta de a mea si regurg la a ataca mai subtil."

Adevarul este ca nu vrei ca oamenii sa se documenteze pentru ca este in contradictoriu cu dogma ta. Si dintre cele doua, numai o abordare a adus vreodata ceva constructiv in lume. Daca nu veti invata sa fiti selectivi cu ce ati fost indoctrinati (ca multe idei cu care-ati fost sunt chiar bune) toata organizarea credintei voastre va disparea in epoca informatiei. Ateismul creste de 4 ori mai repede decat crestinismul in momentul de fata, si este pe un trend ascendent.

Nimic din toate astea nu e incompatibil cu crestinismul, si nici dracu' nu-l vrea eradicat (couldn't help myself). Am fost crescut ortodox si mi-as da viata pentru parintii mei.Si nu mi-au ingradit niciodata curiozitatea instinctiva si nevoia de a evolua intelectual. Si eu cand voi avea un copil il voi invata noul testament, precum si parti din Bhagavad Gita, dar la acelasi nivel cu povestioarele moralistice Lord of the Rings si Narnia.

Ca fapt divers, studii recente arata ca statistic, ateii cunosc mai mult despre religie decat orice alta confesiune.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Scrisoare deschisă către Președinție și Primul-Ministru alexmatei Stiri, actualitati, anunturi 37 11.04.2012 08:07:58
scrisoare catre diavol... luciansro Generalitati 2 13.11.2009 11:56:36
SCRISOARE CATRE P.F.PATRIARH si SF.SINOD sofiaiuga Stiri, actualitati, anunturi 15 25.01.2008 23:04:19