![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Chiar dacă ar fi să-ndur din greu
dureri și lanțuri și rușine, ajută-mi Dumnezeul meu să nu pot să mă las de Tine Chiar dacă ar fi să fiu răpit și-n noapte dus de mâini haine oricât închis și chinuit să nu pot să mă las de Tine Chiar dacă ar fi să mi se ia tot ce-am mai drag pe lânga mine sărac și gol de-aș rămânea să nu pot să mă las de Tine Chiar dacă ar fi să zac flămând bolnav și uitat la uși străine lovit și alungat, nicicând să nu pot să mă las de Tine Chiar dacă ar fi să știu că mor departe dus în zări străine tânjind de-al casei mele dor să nu pot să mă las de Tine Chiar dacă ar fi să fiu ucis de cei cu mâini de sânge pline pân-la sfârșit să spun deschis că nu mă pot lasă de Tine Iar pentru toate acestea sus, tot ce-mi doresc eu de la Tine e ca să văd atunci Iisus căci nici Tu nu Te lași de mine. Traian Dorz
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Citate preferate, cugetari, vorbe de duh | silverstar | Generalitati | 1175 | 03.08.2016 14:54:36 |
poezii crestine | Maria-Raluca | Generalitati | 35 | 08.04.2015 18:15:49 |
Poezii de Pasti | laurastifter | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 21 | 02.05.2013 15:59:15 |
Poezii de Pasti | PuiMicGeorgiana | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 0 | 19.04.2011 11:46:00 |
Poezii crestine! | Laurentiu | Generalitati | 1 | 01.03.2007 14:31:41 |
|