![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti recomand un site: http://nuvaccinurilor.blogspot.com/ (Eu nu stiu cum sa-mi mai apar copiii de abuzul vaccinurilor.. i-am salvat de la vaccinare anti-gripala doua sezoane.. acum iar se vor face pesiuni pro-vaccinare. Altii deplang posibilitatea ca sa nu fie vaccinati copiii!) Aceasta este lipsa de credinta. Crezi ca intr-o lume crestina ar muri copiii din lipsa de vaccinare? Nu ai auzit de minunile Maicii Domnului, a Sf. Nectarie.. si a altor zeci si zeci de sfinti care vin in ajutorul credinciosilor la timp de incercare? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Descoperirile in lumea medicala au fost facute cu voia lui Dumnezeu, nu crezi? Dumnezeu ne-a dat doua maini si un creier pe care trebuie sa le folosim intru slava Sa, ceea ce inseamna ca ne punem stiinta (neuronii), respectiv forta fizica in slujba Domnului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu stiu daca am dreptate, dar ma gandesc ca moartea copiilor in Africa este urmarea indelungatei lor istorii de idolatrie, vrajitorie, voodooo etc.. Copilul moare nevinovat. Un adult, in schimb, moare dupa o viata idolatra, in general. Cred ca toata acea suferinta incredibila din Africa are un scop in usurarea pacatelor lor.. Nu stiu in ce fel, Dumnezeu stie.. dar n u pot crede ca oamenii aceia sufera degeaba. India, Pakistan.. la fel, cred eu. Poate gresesc, dar daca ei sufera si noi ducem viata confortabila si ii dam de lucru coafezei pt sustinerea economiei.. sa nu ne gandim ca noi vom fi judecati cu aceeasi masura cu cei din Africa! Vom fi judecati mult mai aspru. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceea ce vreau eu sa spun (si e parerea mea), este ca trebuie sa ne ajutam si singuri, cu ajutorul lui Dumnezeu. Viata credinciosului este o con-lucrare cu Dumnezeirea, nu putem astepta in nici un caz posmagi muieti. Ma gandesc la "programul" calugarilor - rucodelie (munca) si rugaciune; asa ar trebui sa fie si in cazul mirenilor: unul conduce autobuzul, altul lucreaza intr-o fabrica, unul e profesor, altul cercetator, etc. Atat timp cat totul se face in numele Domnului, cu binecuvantarea Sa, asadar cu buna credinta, rezultatul nu are cum sa fie rau.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Din lumea animalelor! | UNNOOM | Teologie si Stiinta | 19 | 17.07.2014 23:07:04 |
N-am loc in lumea asta | cred_cu_adevarat | Generalitati | 7 | 21.03.2012 11:40:04 |
Lumea copiilor | anna21 | Generalitati | 312 | 01.03.2012 22:12:28 |
Ce se va intampla cu lumea? | BogdanBogdan | Generalitati | 33 | 12.04.2011 15:43:45 |
LUMEA ANIMALELOR | Catalina | Generalitati | 5 | 06.06.2007 15:46:44 |
|