Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.10.2010, 20:33:26
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Ar fi interzisa cercetarea? Nu vom mai vaccina copiii impotriva polio si a altor boli grave si i-am privi cum se sting?
Ai copii?
Iti recomand un site:
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/

(Eu nu stiu cum sa-mi mai apar copiii de abuzul vaccinurilor.. i-am salvat de la vaccinare anti-gripala doua sezoane.. acum iar se vor face pesiuni pro-vaccinare. Altii deplang posibilitatea ca sa nu fie vaccinati copiii!)

Aceasta este lipsa de credinta.

Crezi ca intr-o lume crestina ar muri copiii din lipsa de vaccinare?
Nu ai auzit de minunile Maicii Domnului, a Sf. Nectarie.. si a altor zeci si zeci de sfinti care vin in ajutorul credinciosilor la timp de incercare?
Reply With Quote
Vechi 04.10.2010, 20:38:47
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Ai copii?
Iti recomand un site:
http://nuvaccinurilor.blogspot.com/

(Eu nu stiu cum sa-mi mai apar copiii de abuzul vaccinurilor.. i-am salvat de la vaccinare anti-gripala doua sezoane.. acum iar se vor face pesiuni pro-vaccinare. Altii deplang posibilitatea ca sa nu fie vaccinati copiii!)

Aceasta este lipsa de credinta.

Crezi ca intr-o lume crestina ar muri copiii din lipsa de vaccinare?
Nu ai auzit de minunile Maicii Domnului, a Sf. Nectarie.. si a altor zeci si zeci de sfinti care vin in ajutorul credinciosilor la timp de incercare?
Sigur ca am auzit de acele minuni, Anna, insa si copiii crestinilor din Africa sau Asia (Pakistan, Bangladesh) mor de boli crunte care in lumea civilizata sunt demult eradicate.
Descoperirile in lumea medicala au fost facute cu voia lui Dumnezeu, nu crezi?

Dumnezeu ne-a dat doua maini si un creier pe care trebuie sa le folosim intru slava Sa, ceea ce inseamna ca ne punem stiinta (neuronii), respectiv forta fizica in slujba Domnului.
Vechi 04.10.2010, 21:04:35
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de coralina Vezi mesajul
Sigur ca am auzit de acele minuni, Anna, insa si copiii crestinilor din Africa sau Asia (Pakistan, Bangladesh) mor de boli crunte care in lumea civilizata sunt demult eradicate.
Descoperirile in lumea medicala au fost facute cu voia lui Dumnezeu, nu crezi?

Dumnezeu ne-a dat doua maini si un creier pe care trebuie sa le folosim intru slava Sa, ceea ce inseamna ca ne punem stiinta (neuronii), respectiv forta fizica in slujba Domnului.
Daca lumea ar fi ortodoxa, acei copii din Africa si Pakistan NU ar muri pe capete.
Eu nu stiu daca am dreptate, dar ma gandesc ca moartea copiilor in Africa este urmarea indelungatei lor istorii de idolatrie, vrajitorie, voodooo etc.. Copilul moare nevinovat. Un adult, in schimb, moare dupa o viata idolatra, in general. Cred ca toata acea suferinta incredibila din Africa are un scop in usurarea pacatelor lor.. Nu stiu in ce fel, Dumnezeu stie.. dar n
u pot crede ca oamenii aceia sufera degeaba. India, Pakistan.. la fel, cred eu. Poate gresesc, dar daca ei sufera si noi ducem viata confortabila si ii dam de lucru coafezei pt sustinerea economiei.. sa nu ne gandim ca noi vom fi judecati cu aceeasi masura cu cei din Africa! Vom fi judecati mult mai aspru.
Reply With Quote
Vechi 04.10.2010, 21:17:19
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Daca lumea ar fi ortodoxa, acei copii din Africa si Pakistan NU ar muri pe capete.
Eu nu stiu daca am dreptate, dar ma gandesc ca moartea copiilor in Africa este urmarea indelungatei lor istorii de idolatrie, vrajitorie, voodooo etc.. Copilul moare nevinovat. Un adult, in schimb, moare dupa o viata idolatra, in general. Cred ca toata acea suferinta incredibila din Africa are un scop in usurarea pacatelor lor.. Nu stiu in ce fel, Dumnezeu stie.. dar n
u pot crede ca oamenii aceia sufera degeaba. India, Pakistan.. la fel, cred eu. Poate gresesc, dar daca ei sufera si noi ducem viata confortabila si ii dam de lucru coafezei pt sustinerea economiei.. sa nu ne gandim ca noi vom fi judecati cu aceeasi masura cu cei din Africa! Vom fi judecati mult mai aspru.
Asa banuim noi c-ar fi caile Domnului insa in realitate NU STIM ABSOLUT NIMIC.
Ceea ce vreau eu sa spun (si e parerea mea), este ca trebuie sa ne ajutam si singuri, cu ajutorul lui Dumnezeu. Viata credinciosului este o con-lucrare cu Dumnezeirea, nu putem astepta in nici un caz posmagi muieti.
Ma gandesc la "programul" calugarilor - rucodelie (munca) si rugaciune; asa ar trebui sa fie si in cazul mirenilor: unul conduce autobuzul, altul lucreaza intr-o fabrica, unul e profesor, altul cercetator, etc. Atat timp cat totul se face in numele Domnului, cu binecuvantarea Sa, asadar cu buna credinta, rezultatul nu are cum sa fie rau.
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Din lumea animalelor! UNNOOM Teologie si Stiinta 19 17.07.2014 23:07:04
N-am loc in lumea asta cred_cu_adevarat Generalitati 7 21.03.2012 11:40:04
Lumea copiilor anna21 Generalitati 312 01.03.2012 22:12:28
Ce se va intampla cu lumea? BogdanBogdan Generalitati 33 12.04.2011 15:43:45
LUMEA ANIMALELOR Catalina Generalitati 5 06.06.2007 15:46:44