![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar tu, mai Vsovivi, esti avocatul Puciosilor?
Cunosti tu speta in cauza, de te bagi asa, ca musca in ... calului? Se vede bine de pe acest Forum cum ai evoluat in timp, de la un admirator la sustinator infocat al sectarilor. Si mai te bati cu pumnul in pept ca esti orthodocs! Acum te-ai facut si avocatul lor, ca sa le acoperi faradelegile. Bai, sectant mititel, baga-ti sabia in teaca si mintile in cap! Numai prostii debitezi de un an incoace. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu sunt sectari nici eu și nici ei ci tu ești, căci ''cine zice ăla e!''. Și nu eu mă bat cu pumnul ci iată că voi vă bateți în piept mereu că cică numai voi sunteți ăia ortodocșii... adică drepții credincioși... dar să vezi ce fețe o să faceți voi cândva... voi ăștia care v-ați autoîntronat la întietate... mai ales când o să constatați că Domnul de la Pucioasa, Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu este însuși Domnul Dumnezeu. Amin. Învață să vorbești înainte de a deschide pliscul cu care minți asemenea celor trei grații pardon garagații... că asta faceți pe forum... Și nu uita că eu scriu pe aici de vre-o 2, 3, 4... ani, deci scriu de mai mult de un an încoace și-ncolo. (Nu mă laud că chiar sunt multe ''prostii'' pe care le tot scriu... năravuri ca să mă las de ele...) Deci marș cu intimidările astea josnice sau șiț sau zât! Că nu mi-e mie frică de spatele vostru asigurat la balaure... Și învață să citești, să pricepi, să scrii și să vorbești înainte de a deschide ciocul... iar până atunci: papa-Ciocu' mic! stimată domnișoară sau doamnă... Doamne ajută căci nu ele sunt vinovate ci duhul rău care le poartă în grabă să cadă... din lac în puț... unde spânul o să sece fântâna și o să pună bolovanul deasupra pe ele... Iar Harap-Alb alias Făt frumos nu o să mai vie căci povestea este sadică... horor... și ele nici până azi n-au priceput... Iartă-le Doamne că nu știu ce fac și nici unde se află... și nici încotro se îndreaptă... Nu le lua în seamă... ci alungă duhul cel rău din aceste frumoase și drăgălașe grații... Last edited by vsovivi; 06.10.2010 at 13:09:18. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Mesaj,propunere | TEOLOGUL | Generalitati | 45 | 08.01.2011 12:16:34 |
Fenomenul Noul Ierusalim de la Pucioasa | mihailt | Secte si culte | 2319 | 30.07.2010 23:36:37 |
un mesaj frumos | The_Fallen | Generalitati | 1 | 14.07.2010 22:22:29 |
|