![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Uiti un lucru...ca vorbesti cu un pusti! :)))
|
|
||||
|
||||
![]()
Nenea, mă cam amuzi, dar n-are importanță. Era cât pe ce să-ți răspund cu aceeași monedă, dar am șters rândurile scrise înainte de a le posta.
Mă limitez doar la a-ți spune: să fii iubit! Doamne ajută! P.S. A propos, eticheta de puști chiar îmi place, dacă vine de la un bătrân înțelept, dar bătrânețea, uneori, aduce și senilitate. Și atunci, mi-e milă.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. Last edited by I.Calin; 06.10.2010 at 19:21:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare rau cand vad atatea topicuri in care sotiile se plang de sotii lor si ma bucur cand vad ca nici un barbat nu a postat ceva din care sa rezulte, macar tangential, ca s-ar plange de sotia sa desi, sunt sigur, ar avea cel putin la fel de multe motive. Poate este de inteles. Femeile sunt mai sensibile, mai delicate, iar rezultatele semnificative pe care le-a obtinut miscarea feminista le-a bulversat, le-a dezorientat, le-a pus insituatii cu totul nespecifice naturii feminine. Noul lor statut, acela de egali ai barbatilor, le-a adus in postura de a calca pe o planeta straina, cu un mediu cu atat mai ostil cu cat se indeparteaza mai mult de adapostul lor, adica acela de femeie, mama, iubitoare, adapost care la inceput era un palat, iar acum a ajuns un cort.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 07.10.2010 at 00:46:37. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu ma gandisem ca daca nu se plang inseamna ca ei stiu sa-si aleaga sotiile (pe cand femeile nu stiu sa-si aleaga sotii). |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
zeul fotbal,una din minunile lui Dumnezeu ! | Radu32 | Generalitati | 42 | 12.07.2010 23:08:37 |
CE TREBUIE SA FACA BOR? | justiniann | Generalitati | 46 | 03.02.2010 21:33:04 |
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 08:41:15 |
Fotbal si credinta | CatalinM | Generalitati | 4 | 25.08.2009 21:40:14 |
|