Citat:
În prealabil postat de codana
wassabi,patmos crede ca iisus sta la dreapta tatalui sau iar daca tu nu crezi acest lucru de ce nu cauti personal probe.
|
daca pui problema asa, cu probe, ei bine, religia are nevoie de probe nu intrebarile mele. eu gandesc logic, tot logic am ajuns si la concluzia ca trebuie sa existe Dumnezeu, un creator (de fapt exista si o demonstratie matematica a existentei lui Dumnezeu, nu insa si a faptului ca Isus a fost/este Dumnezeu).
Afirmatia "sta la dreapta tatalui" arata clar originea acesteia, a fost facuta in timpurile vechi cand Dumnezeu era vazut ca un imparat si in felul acesta s-a vrut a se arata importanta lui Isus in relatia cu Dumnezeu, prin aceasta analogie cand, in lumea oamenilor, cei dragi unui imparat stateau la dreapta acestuia.
Biserica doreste sa va taie orice tentativa de a gandi, de a-l cauta pe Dumnezeu in afara ei. De ce? Pt ca au nevoie de oameni, altfel toata existenta lor fasta, plina de bogatii, s-ar narui. Va e teama de mine, un om, pt ca pun sub semnul intrebarii ceea ce credeti voi. Din pacate, nu realizati ca ceea ce credeti voi tot niste oameni v-au spus. Cati dintre voi aveti ceva educatie stiintifica? Cati stiti despre legile fizicii? Cati dintre voi constientizati imensitatea universului (care este creatie a lui Dumnezeu). Voi chiar credeti ca Dumnezeu a vrut sa se manifeste atat de unilateral intr-un mic sat din orientul mijlociu, in aceasta planeta aflata la marginea unei galaxii oarecare dintre milioanele de galaxii ale Universului creat de el?