![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=4MgCZ...eature=related
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi) Last edited by Delirul; 27.09.2010 at 15:53:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Ascult orice tine de heavy metal si rock: Hard rock,heavy metal,nu metal,metalcore,death metal,black metal,symphonic metal,trash metal,speed metal :).
Trupe preferate: Slipknot,Paths of possesion,Disturbed,Dope,All that remains,(o trupa de rock crestina,ca sa vedeti,indoctrinati mici :) Skillet,Red,Roadrunner United,Cannibal corpse,Arch enemy,Dimmu ..ah?de ce continui,chiar nu are rost,nu ma intelegeti,nu? Pff,cred c-o sa ard in flacari in iad :<! Ascult rock deci..sunt satanista..pfff..si nici nu suport caldura...:< |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Du-te si te culca! mai vorbim cand o sa mai cresti
|
|||
|
|||
![]()
OFF:
Ti-am ascultat sfatul.Am dormit,uite,abea m-am trezit.Cand crezi ca o sa fiu suficient de mare <3? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns |
|
|||
|
|||
![]()
Pop, latino, dancehall, dance pop, r&b, rock. Nu-mi plac in schimb metal, muzica extrem de lenta si care adoarme, unde zbier...
|
|||
|
|||
![]()
Muzica pe care o audiem face parte metaforic vorbind din limbajul interior al sufletului...Personal crescand in casa cuiva care a studiat pianul si a fost dascal multi ani ador muzica clasica insa si cea care imi poate transmite vibratii profunde, inspirandu-mi condeiul cand scriu....As asculta Artesia, Constance Demby, Cecilia Venersteen, Deva Premal la nesfarsit...desi...nu stiu de ce...tot mai des prefer muzica de opera, PAIATE de exemplu....titlul cel putin fiind in ton cu majoritatea lumii...
|
|
||||
|
||||
![]()
Paleta mea de preferințe muzicale e foarte largă.
Ascult cu mult drag muzica religioasă ortodoxă. Îmi plac și pricesnele. Cânt cu plăcere (așa cum pot) duminica în strana bisericii din satul meu. În rest, ascult muzica populară autentică (încerc să evit Văru Săndel & Puiu Codreanu & Suzana Toader și alți neofolcloriști). Ascult cu plăcere Grigore Leșe, Sofia Vicoveanca, Marius Zgâianu, Gheorghe Turda, Cristian Pomohaci, Alexandru Pugna, Valeria Peter Predescu, Lucreția Ciobanu (frumoasele sale cântece de ciobănie), Călin Brăteanu (cântă melodia unui joc - Coșnencuța -joc autentic din satul meu), Angelica Flutur, Ionuț Fulea, Nicoale Furdui Iancu, Aurel Tămaș, Veta Biriș, Traian & Valeria Codorean Ilea (mai ales "Pușca și cureaua lată" - chiar dacă nu mi se potrivește), Obârșia (cu cântecele lor de haiducie), Azur (doar "Ciobanul la pensie" și "Balada lui Ștefan cel Mare"), Dumitru Fărcaș (cu taragotul lui fermecat), Gheorghe Zamfir, Cornelia & Lupu Rednic, Florentina & Petre Giurgi și mulți alții pe care nu mi-i amintesc acum. Există în folclorul nostru atâtea "flori din grădină" și "comori de suflet românesc". Muzica pop veche are farmecul și romantismul ei. De exemplu, regretata Mădălina Manole, Angela Similea, Mirabela Dauer, Stela Enache (cât de frumos sună "Ani de liceu"), Gabriel Cotabiță, Cătălin Crișan, Ecoul (minunat sună "La o cana cu vin"), Carmen Trandafir (amintește atât de frumos de trecerea copilăriei cu "Micul meu univers") Ducu Bertzi, Ștefan Hrușcă, Vasile Șeicaru și sunt atât de multe cântece frumoase și "stele fără nume". Nu pot renega nici muzica dance, a adolescenței mele, ceva de la Genius, 3SE, Andre, Double D, K1, Class. Muzica pop străină iarăși sună fain (Abba, Madonna, Britney Spears, Robbie Wiliams, East 17, Celine Dion etc.). Nici muzica de ambient a Enyei nu e de aruncat. Folk-ul iară apare pe loc fruntaș în preferințele mele muzicale (Vârf Carpatin, Karma, Roza Vânturilor). Ascult și rock, însă FĂRĂ TEXTE ANTIHRISTICE. Tot ce sună antihristic am șters din calculator. Au rămas Bon Jovi, ceva Metalica, ceva Iron Maiden, Phoenix, Pasărea Colibri, Direcția 5, Holograf, Luna amară etc. Nu accept manele sub nici o formă.
Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert nu mi-l da mie! Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, slugii Tale! Așa, Doamne, ajută-mă să-mi văd greșalele mele ca să nu mai osândesc pe fratele meu. Că binecuvântat ești acum și pururea și în vecii vecilor! Amin! (rugăciunea Sfântului Efrem Sirul) Vă rog frumos să mă iertați și pe mine, păcătosul cel dintâi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Am uitat ceva foarte important: COLINDELE.
Abia aștept Postul Crăciunului ca să pot asculta colindele. Eternul colindător al românilor rămâne Ștefan Hrușcă, maramureșeanul cu plete și "gubă" de lână (pare că te transpune la Betleem audiția colinzii "O, ce veste minunată"). Și sunt atâția colindători care slăvesc Nașterea Domnului.
Doamne și Stăpânul vieții mele, duhul trândăviei, al grijii de multe, al iubirii de stăpânire și al grăirii în deșert nu mi-l da mie! Iar duhul curăției, al gândului smerit, al răbdării și al dragostei, dăruiește-l mie, slugii Tale! Așa, Doamne, ajută-mă să-mi văd greșalele mele ca să nu mai osândesc pe fratele meu. Că binecuvântat ești acum și pururea și în vecii vecilor! Amin! (rugăciunea Sfântului Efrem Sirul) Vă rog frumos să mă iertați și pe mine, păcătosul cel dintâi! |
|