![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fapt, ce vroiai sa insinuezi cu intrebarea ta? Nu faptul ca darul vorbirii in limbi a fost dat numai Sfintilor Apostoli (ceea ce a afirmat si userul ghemistris, pe care nu l-ai contrazis)? Acum o dai la intors. Chipurile, ai auzit de vorbirea in limbi in BO. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce penticostalii cand vorbesc in limbi au nevoie de talmaci? De ce Apostolii la cincizecime nu au avut nevoie, ci fiecare din cei prezenti intelegea in limba lui? De ce astazi daca un chinez ar intra intr-o adunare de penticostali in timp ce se vorbeste in limbi nu intelege in limba lui? ... si vreau si aici un raspuns: Sunt 2 tipuri de vorbire in limbi? - una Apostolica care nu necesita talmaci si care este inteleasa de orice natiune (vorbire care sustin ca se practica si BO) , si una penticostala care are nevoie de talmaci? sunt 4 intrebari, astept un raspuns la fiecare.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu cotest vorbirea in limbi in sanul BO, numai ca vorbitorii din BO nu are nevoie de translatori...
Daca ne gandim ca prin vorbirea in limbi sa transmis Cuvantul lui D-zeu si alktor persoane de alta natiune, astazi spun ca nu-si mai rost vorbirea pt ca Biblia se poate traduce si scrie in toate limbile pamantului (numai sa aiba alfabet) si poate fi procurata de catre toti oamenii... Corect!?
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta voiam sa aud. Vorbirea in limbi este un dar al Duhului Sfant, care se manifesta si astazi (desi, cu cateva postari mai in urma afirmai ca: "Biblia vorbeste despre vorbirea in limbi ca dar al Duhului Sfant dat Apostolilor la Cincizecime pentru fondarea si intarirea Bisericii Sale").
Restul, discuta cu fratii penticostali. Last edited by colibri2; 11.10.2010 at 00:18:12. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
dar nu am afirmat ca este o practica obligatorie in BO... nici nu o pot sustine (ortodox fiind) daca nu am auzit pe cineva vorbind in limbi... am spus ca am mai auzit ca s-a practicat si BO, dar nu ca ar fi o conditie obligatorie...nu este o DOGMA...
|
|||
|
|||
![]()
A spus cineva ca vorbirea in limbi este o practica obligatorie? Darurile Duhului Sfant sunt diferite. Eu nu sunt un vorbitor in limbi si nici in biserica mea nu am asistat la vre-o vorbire in limbi. Dar, nu ma incumet sa afirm ca acest dar a fost dat numai Sfintilor Apostoli. Este nevoie de acest dar al Duhului Sfant (la fel cum este nevoie si de celelalte daruri) si in zilele noastre.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu contest vorbirea in limbi practicata de penticostali...de aceea am si rugat pe "un cunoscator" (un penticostal) sa-mi raspunda la intrebari. Dar nimeni nu mi-a dat un raspuns... ba mai mult am discutat chiar cu mari penticostali, care atunci cand nu au stiut ce sa-mi mai spuna mi-au spus;: "pocaieste-te si te boteaza si te roaga sa dobandesti vorbirea in limbi si apoi vei intelege"...un raspuns care , sincer, nu m-a multumit.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
darurile Duhului Sfant au fost date numai celor 12 apostoli sau ce ai vrut sa spui?
|
|
|||
|
|||
![]()
si eu cred ca nu mai este 'vorbire in limbi' .. ceea ce se numeste acum vorbire in limbi este un fals..
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|