Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.10.2010, 13:34:21
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Exact !

Citat:
În prealabil postat de o_tzaranca Vezi mesajul
batai?
d-le cristi ,va rog sa aveti grija la ce afirmati in acest subiect,foarte sensibil.
Karate , dacă nu BĂTAIE ! Ai uitat episodul cu acel călugăr karatist ? La asta m-am referit când am spus bătaie . Apoi, am citit de bătăi ( bătaie părintească) și prin Mănăstiri . Ory poate confirma, dacă dorește !
Vechi 12.10.2010, 13:43:37
o_tzaranca o_tzaranca is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.11.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Karate , dacă nu BĂTAIE ! Ai uitat episodul cu acel călugăr karatist ? La asta m-am referit când am spus bătaie . Apoi, am citit de bătăi ( bătaie părintească) și prin Mănăstiri . Ory poate confirma, dacă dorește !
am inteles eu gresit,imi cer scuze .am crezut ca va referinti la manastirea Brancoveni

inca ceva.titlui topicului ,,soc,, la manastirea Brancoveni.nu numai ca este de can-can,dar nu este adevarat.
probabil d-voastra sunteti socat,dupa 2 saptamani,ca aflati de acest eveniment.

la manastire nu a fost nici un ,,soc,,,se stia de plecarea parintelui
Reply With Quote
Vechi 12.10.2010, 13:56:38
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Șocul este și mai mare !

Citat:
am inteles eu gresit,imi cer scuze .am crezut ca va referinti la manastirea Brancoveni

inca ceva.titlui topicului ,,soc,, la manastirea Brancoveni.nu numai ca este de can-can,dar nu este adevarat.
probabil d-voastra sunteti socat,dupa 2 saptamani,ca aflati de acest eveniment.

la manastire nu a fost nici un ,,soc,,,se stia de plecarea parintelui
Se știa , dar se mușamalizează voit de Patriarhia Română , mult prea preocupată de construirea Catedralei . Reacțile vin cu întârziere, nejustificat de mdre , și aici mă refer la toate cazurile de indisciplină , și nu sunt puține în ultima vreme . Ascundem gunoiul sub preș ( tipic românesc ) . Schimb titlul pt. dumneata :Felicitări dezertorilor ! Așa e bine ?
Vechi 12.10.2010, 14:04:56
Senior Member

Implicit

Citat:
Se știa , dar se mușamalizează voit de Patriarhia Română , mult prea preocupată de construirea Catedralei . Reacțile vin cu întârziere, nejustificat de mdre , și aici mă refer la toate cazurile de indisciplină , și nu sunt puține în ultima vreme . Ascundem gunoiul sub preș ( tipic românesc ) . Schimb titlul pt. dumneata :Felicitări dezertorilor ! Așa e bine ?
dupa mine,ar trebui sters topicul.
am citit, odata ,in postarile d-voastra ca cititi pe Sfantul Ioan Gura de Aur,care spune asa:

,,nu cunosc nimic mai viclean ,decat sufletul care refuza sa cinsteasca preotii.acel suflet este plin de betie demonica,,
Reply With Quote
Vechi 12.10.2010, 14:15:25
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
dupa mine,ar trebui sters topicul.
am citit, odata ,in postarile d-voastra ca cititi pe Sfantul Ioan Gura de Aur,care spune asa:

,,nu cunosc nimic mai viclean ,decat sufletul care refuza sa cinsteasca preotii.acel suflet este plin de betie demonica,,
Neascultarea la asta duce , dar o ascultare bine explicată și de Zaharia șit de Părintele Gheorghe , chiar dacă există unele puncte divergente. Citește atentă postarea lor și nu numai . Apoi, ai posibilitatea să ignori tot ce nu-ți este pe plac sau te tulbură ! O zi liniștită și însorită !
Vechi 12.10.2010, 14:24:18
Senior Member

Implicit

Citat:
Citește atentă ...
si cu mult discernamant.
o zi buna!
Reply With Quote
Vechi 12.10.2010, 14:32:44
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
si cu mult discernamant.
o zi buna!
La fel îți doresc ! Doamne ajută !+
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfintii Martiri Brancoveni cozia Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 26 27.02.2014 17:23:06
Manastirea Chiajna ciucaelena Generalitati 1 30.07.2011 22:03:25
Sfintii martiri brancoveni georgeval Generalitati 23 18.08.2009 17:29:35
Opinia Avocatului Cezar Axinte de la Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni camiann Generalitati 0 06.02.2009 11:49:54
Sfintii Martiri Brancoveni Laurentiu Stiri, actualitati, anunturi 1 17.08.2008 21:59:40