![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Karate , dacă nu BĂTAIE ! Ai uitat episodul cu acel călugăr karatist ? La asta m-am referit când am spus bătaie . Apoi, am citit de bătăi ( bătaie părintească) și prin Mănăstiri . Ory poate confirma, dacă dorește !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
inca ceva.titlui topicului ,,soc,, la manastirea Brancoveni.nu numai ca este de can-can,dar nu este adevarat. probabil d-voastra sunteti socat,dupa 2 saptamani,ca aflati de acest eveniment. la manastire nu a fost nici un ,,soc,,,se stia de plecarea parintelui |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
am citit, odata ,in postarile d-voastra ca cititi pe Sfantul Ioan Gura de Aur,care spune asa: ,,nu cunosc nimic mai viclean ,decat sufletul care refuza sa cinsteasca preotii.acel suflet este plin de betie demonica,, |
|
||||
|
||||
![]()
Neascultarea la asta duce , dar o ascultare bine explicată și de Zaharia șit de Părintele Gheorghe , chiar dacă există unele puncte divergente. Citește atentă postarea lor și nu numai . Apoi, ai posibilitatea să ignori tot ce nu-ți este pe plac sau te tulbură ! O zi liniștită și însorită !
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
La fel îți doresc ! Doamne ajută !+
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfintii Martiri Brancoveni | cozia | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 26 | 27.02.2014 17:23:06 |
Manastirea Chiajna | ciucaelena | Generalitati | 1 | 30.07.2011 22:03:25 |
Sfintii martiri brancoveni | georgeval | Generalitati | 23 | 18.08.2009 17:29:35 |
Opinia Avocatului Cezar Axinte de la Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni | camiann | Generalitati | 0 | 06.02.2009 11:49:54 |
Sfintii Martiri Brancoveni | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 17.08.2008 21:59:40 |
|