Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Despre Vecernie

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.10.2010, 12:23:55
Elesya Elesya is offline
Banned

Data înregistrării: 08.10.2010
Locație: intre doua nemuriri
Religia: Ortodox
Wink Bravos lup moralist....

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Citind "extrem de reusite "ma bufneste rasul ! Cu mantuirea cum ramane ? Este evident ca esti straina de crestinismul ortodox..Necazul este ca nu ai nici cunostinte ceva mai profunde despre islam.

Dogma religioasa cea mai nefericita de pe pamant la ora aceasta este islamismul..Acesta a reusit sa creeze cel mai mizerabil si instabil profil uman din istoria umanitatii cunoscute..
Nu poti sa iei gatul oamenilor in fata camerelor de luat vederi, nu poti omora femei cu pietre sau sa le incarcerezi , fie si mascat; nu poti sa-ti faci harem si sa astepti ca pe lumea cealalta sa ai din oficiu o fecioara in fiecare dimineata....Aceasta dogma a mutilat psihologic populatii intregi...Cazurile izolate, de presupusa atitudine domestica, nu se pot lua in seama. Sunt cunoscute nenumarate cazuri de musulmani care, traitori in lumea crestina s-au comportat domestic, ajunsi acasa au luat-o razna, s-au facut bestii...
Te comporti ca o propovaduitoare a islamismului si a casatoriilor mixte..Mai rau, parca ai fi peste pt islamisti !
Si daca cuvintele nu te-au convins, priveste aici sa te saturi: http://www.truthtube.tv
Pote-ti trec caldurile ecumenice.
.........................................
Si daca cuvintele nu te-au convins, priveste aici sa te saturi: http://www.truthtube.tv
Pote-ti trec caldurile ecumenice.[/quote]
...............................................DA. .UITE O ATITUDINE DE CRESTIN ORTODOX.....BRAVOS!!!!!Stii ce iti doresc eu tie? Nimic mai mult decat ca Domnul sa te rasplateasca dupa BUNATATEA TA de crestin dar stii cum? In ce ai TU mai drag...as scrie daca as savura razbunarile...ASA INSA..n-am decat MILA de tine...si daca s-ar putea, ti-as oferi si doctoratul meu...(legat de islam..nu importa in ce, unde..)...asa ca poate ti se incalzeste inima aceea care certamente are niscai "cornitze"...

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Casatoria intre o musulmanca si un crestin ortodox Shalom Nunta 37 06.12.2012 13:34:40
casatoria ortodoxa- musulman simona_fidela Nunta 4 15.05.2012 20:01:17
Musulman casatorit religios la Catedrala Dia20_diana Religia Islamica 4 14.11.2010 01:22:44
eu crestina el musulman Carine Generalitati 60 03.08.2010 22:06:28
HELP , VA ROG !!! Casatoria dintre o musulmanca si un crestin , TOTAL INTERZISA ??? dreamhappy Religia Islamica 40 11.01.2010 11:00:14