![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
cum te poate face sa comiti fapte rele, un simplu cip?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mie imi sunt clare lucrurile. Nu stiu poate sa le explic astfel incat sa nu mai fie nelamuriri si indoieli. Daca nu vi se pare un real pericol pentru mantuire atunci spuneti-mi care este scopul lui, adica pentru ce e necesar cipul daca am putut trai atatia ani fara?!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Asa vi se pare, in realitate problema e mult mai complexa.
Citat:
Este necesar ca toti oamenii sa fie prelucrati informatic, pentru ca omenirea s-a inmultit si nevoile au crescut, de aceea pentru a tine evidenta platilor, pentru a evita haosul financiar la toate nivelele, pentru a implementa o ordine in societatea in care traim, sunt necesare, chiar foarte necesare. Acum nu se mai merge la medic cu o hartie scrisa de mana ci cu un card, pe care sunt trecute diagnosticul avut, forma de asigurare, datele personale etc. Cand te duci la farmacie, nu se mai pot face escrocherii cu retete, pentru ca totul este inregistrat si astfel iti iei medicamentul cu compensatie. Asta numai asa, niste exemple din viata cotidiana...Unde nu este ordine este haos si nebunie! Deci cardurile sunt foarte bune. Si orice instrument economic care usureaza tranzactiile de orice fel si toate operatiunile de tip economic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Omul poate fi manipulat, dar asta se face prin metode care tin de spiritual. Povestile astea cu cipul implantat (care sigur, nu ar fi bine sa devina realitate) fac un salt de la materie la duh. Printr-o metoda materiala poti numai manipula, nu distruge libertatea omului. Si omul poate intotdeauna sa se elibereze si sa aiba acea libertate a inimii de care vorbeste Evanghelia. Liber in acest sens poti fi si cand 'big brother is watching you'.
|
|||
|
|||
![]()
Parerea mea personala este ca nu ar trebui sa ne fie frica de acte cu cip, atata timp cat nu sunt implementate in timpul unei prigoane anti-crestina.
Lepadarea, cum au spus multi Parinti, este launtrica. Momentan mi se pare ca actele cu cip, nu au aproape nici o implicatie spirituala, in sensul ca noi nu trebuie sa renuntam la nimic spiritual ca sa avem un asemenea act. Daca il privim naiv, cipul este doar o inovatie tehnologica, iar daca exista cineva care ar dori sa se foloseasca in mod negativ de acest cip, atunci e treaba lor; eu ca simplu cetatean “habar n-am avut pentru ca mie mi-ati spus cu totul altceva”. Cred ca atunci cand ni se propune sa renuntam la ceva duhovnicesc in schimbul cipului, ar fi semnal de alarma…daca va fi vreodata cazul. Stiu ca mai exista discutii pe tema de etica a acestor cipuri, adica in ce fel invadeaza intimitatea omului si cum sa evitam/reparam. Cred ca momentan m-ar interesa mai mult astfel de discutii (lumesti), decat sa asociez cipul cu sfarsitul vremurilor. Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ajute! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Discutabil...
|
|
|||
|
|||
![]()
De ce?
Libertatea adevarata este una launtrica: 'adevarul va va face liberi', si 'cine este rob al pacatului nu este liber'. Aceastza libertate trebuie sa o cautam intai si intai.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tragedie in Germania | Hector | Stiri, actualitati, anunturi | 27 | 09.08.2013 10:09:09 |
Preoti pentru Germania | Ion Pop | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 55 | 17.06.2013 11:38:52 |
Xcellcenter, Germania | LapetiteMoc | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 24.04.2011 21:39:34 |
noile buletine cu nr 666 | varia | Generalitati | 34 | 24.01.2011 13:59:46 |
Buletine biometrice? | colaps | Generalitati | 81 | 05.10.2010 11:08:49 |
|