![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() Iată dovada: About vsovi Biography http://www.crestinortodox.ro/pagini/profile.php?user=vsovi Location Beiuș+Cluj'N+hEar†>>>s'C'e'r Interests n-am Occupation sa stau in post Religie Ortodox Semnătură 1)CHEFd'șefi jegxy jig obScen cu balCoane jig copAneDbalene escronăscorcit-bagtoberiană Π muzcă supîrată cul râvnă frustantă 2)lacomîndrUviol,linșșaj,IDfEntă, născociBARă,îngânfanpârămeci, ||=||=||jMEGALmitOManBIceveRsaT, mânjaCuzibutOareMinciunire 3)ÎnvederaREAzmutmaiKcevaKslaOaMen? FurâciunILIojOqqqlhul-bvîrfnsn?ti-afurdiMÂNCspusdspretOI,jerif?gloNțUcu 4)plsDD,p-Ăl RăU,ZuICIgașK bucgUReA d'MesiEUjj...j,dupĂ prSfanta(voia3Ta+) 5)!NU!coolraJu-slaOaseBiți?PREtenȚi6pISPăferItRĂdare Statistics Total Posts Total Posts: 3.636 Posts Per Day: 2,85 Caută toate mesajele de vsovi Find all threads started by vsovi Mini Statistics Vârsta 42 Data înregistrării 16.02.2007 Total Posts 3.636 |
|
||||
|
||||
![]()
Nu inteleg, ce a facut rau in fata Lui Dumnezeu? A cerut un sfat, trebuia sa dea niste detalii, altfel cum am fi putut sa intelegem problema si sa-i raspunem?!? Cine cere un sfat, o face pentru ca-l intereseaza problema, il doare si are nevoie de ajutor, nu ne-a impartasit mizericuri din viata cuiva ca altceva mai bun nu aveam de barfit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intre timp s-a mai intamplat un lucru... Mi-am sunat fratele pentru a-i spune la multi ani, sunt 2 luni de cand m-am intors in strainatate dupa vacanta. Imi raspunde intr-o doare "mda..." . Dupa care dintr-un intr-alta, imi povesteste de colegul lui de serviciu, care "primeste de la mama si de la sora din Spania cate 200-300 de euro pe saptamana", ca doar nu traieste el din serviciu, serviciu e doar asa...Ma intreb de unde, chiar au impresia ca in strainatate banii se culeg din pom, ca nu platim chirie, si nici mancare... Adica in fine, imi facea o aluzie. Si de atunci ma simt asa prost, nu stiu cum sa va zic, nu-l judec, dar am o mare durere in suflet, nu mai am chef de nimic. Mi-am adus aminte ca odata i-a zis bunicii ca acum ca sunt "acolo" ar tebui sa trimit bani, sa mai faca si el cate ceva prin casa (sa-si puna parchet sa nu stiu ce)... nu inteleg cum poti sa ai pretenti ca altu sa munceasca pentru a-ti face tie mofturile. De la varsta de 19 ma intretin singura. Cand ii fac cadouri nu-i plac, a vandut o pereche de adidasi pe care i-am cumparat-o odata pe motiv ca-i erau mici.Eu cred ca el nu a inteles ca eu sunt studenta aici. Cand ma gandesc ca sunt cu contu gol ca am dat cu imprumut in stanga si in dreapta, si ca mama m-a anuntat ca ar mai avea si ea nevoie... Imi pare rau sa scriu aceste randuri, sa nu ma judecati va rog, dar ma mai descarc si eu, credeti-ma ca nu ma simt deloc bine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Timeea draga,nu este cazul sa te culpabilizezi,nu este vina ta. Era o "moda" in urma cu 30 de ani sa-ti trimit copilul rezultat dintr-o casatorie anterioara,la mama.
Pot sa-mi inchipui prin ce trece fratele tau numai pentru ca tatal meu a fost parasit la varsta de 9 ani de catre mama lui.A fost singurul din sase frati dus la casa de copii(asa se numea pe vremea aceea);dupa ce a murit bunicul meu...l-a dus... Nu-mi permit sa judec pe nimeni,dar ma gandesc la bunica mea,de cate ori ma uit in ochii tatalui meu...nu pot sa nu ma intreb,ce fel de suflet a avut femeia asta(bunica)? Sunt constienta ca avut un suflet "deosebit" si de cate ori o pomenim tatal meu plange precum un copil(are 60 de ani) din mai multe motive: daca tatal lui era in viata nu trecea prin asa experienta,ca mama lui nu l-a iubit,ca l-a parasit,ca el nu e bun de nimic(din ce alt motiv ar parasi o mama un copil) si lista ar putea continua. Eu zic ca nici tu nu ar trebui sa il judeci pe fratele tau,orice s-ar intampla este si ramane fratele tau,s-a simtit abandonat.La noi inca exista prejudecata cum ca daca mergi la psiholog esti nebun dar cred ca lucrul cel mai bun pe care ai putea sa-l faci este sa ii platesti niste sedinte la un psiholog si cu multa atentie sa il convingi ca e bine sa vorbeasca cu cineva.Sau si mai bine sa vorbesti chiar tu cu el si sa il intrebi de ce il doare sufletul.Sa vorbiti cu adevarat si sa ii fii aproape. Sunt convinsa ca nu isi doreste nici masina mamei si nici banii tai(chiar daca pe gura scoatem multe),stie sigur ca masina nu o sa o primesca dar vrea o "confirmare" cum ca nu a contat/conteaza ptr nimeni si ca este singur pe lume. Cu multa bunatate o sa intelegi de ce simte ceea ce simte,poti citi pe net sau in carti,tratate de psihologie ca sa aflii mai multe.Un alt lucru foarte bun este sa incerci sa il apropii de mama voastra... Cu respect I.D. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tatal meu a ramas cu sufletul franjuri din cauza unei bucati de mamaliga? Este cel mai destept,descurcaret,istet si bogat om dintr-e fratii lui. Nu am copii dar nu pot intelege pe mama care-si arunca copilul in latrina din curte dupa nastere,abandoneaza copilul indiferent de unde provine el; nu pot intelege avortul. |
|
|||
|
|||
![]()
Timeea draga,respect !
:):)ai inteles exact vreau sa spun... Numai bine ! |
|