![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
- Prea Cuvioase, luînd noi aceasta atitudine în cazul Parintelui Calistrat, am primit si o înstiintare, din partea unui monah din Moldova, aparator al Parintelui Calistrat, ce a spus ca „ma va pune la Psaltire!”
- Poate sa ma puna la toate Psaltirile din lumea asta! Pe mine ma apara Dumnezeu caci eu nu fac ceva împotriva Parintelui Calistrat… - Si pe noi, cei ce am luat atitudine în acest caz, cine ne apara? - Tot Dumnezeu va apara! Draga, voi trebuie sa stiti ceva… - Unii au spus ca nu e bine sa luam atitiudine noi… - De ce nu e bine? Ba-i bine! - Zic ca nu avem dreptul… - Draga, asa cum au ei dreptul sa-l sustina asa avem si noi dreptul sa nu-l sustinem! Eu, sa stii ca n-am nimic cu Parintele Calistrat… - Nici noi nu avem nimic cu dînsul dar, uite, exista – mai ales pe internet – o multime de injurii aduse de ucenicii lui Bisericii Ortodoxe Române si ierarhilor ortodocsi ce s-au pronuntat împotriva Parintelui Calistrat… - Si aia se considera slujitori ai lui Dumnezeu? - Ei zic ca da… Ei spun ca noi ne înselam, ca totul este o minciuna si o calomnie, ca nu exista nimic din ceea ce acuza Mitropolia… - Cum nu exista nimic mai frate? Daca exista oameni care spun ei însisi: „M-au facut calugar fara voia mea!” - Pe lista „sustinatorilor Parintelui Calistrat” sînt trecuti, ca aparatori ai Parintelui, „de sus, din Ceruri, Parintele Cleopa, Pr. Paisie etc.”… - Ca aparatori ai Parintelui Calistrat? - Da. Ce parere aveti? - Mai, sa fie, dar sa vedem si noi ca-l apara! Sa vedem o schimbare! Ca pîna acum nu stiu daca putem vedea ca-l apara Parintele Cleopa pe Pr. Calistrat… - Cum exista Parinti si Monahi care stau zilnic pe internet si-si dau cu parerea, unii dintre ei acuzînd ierarhia B.O.R… Fac ei bine sau nu? - Cum sa faca bine mai frate? Cum sa faca bine? - Eu am spus ca locul monahilor si preotilor nu este sa stea pe internet… - Ei trebuie sa-si vada de pacatele lor! În manastire! - Au voie Monahii sau Preotii sa stea pe internet, zilnic? - Nu au! Nici macar putin n-au voie! - Nici macar putin? - Da! - Putem face public tot ceea ce ne-ati spus acum? - Sigur ca da! Da! Da! Da! - Multumim mult Parinte Teofil! - Dumnezeu sa va ajute! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
www.parintelecalistrat.com | alexmatei | Resurse ortodoxe on-line | 1 | 02.03.2012 09:39:49 |
Oferte http://vesmintedepreot.blogspot.com/ | casigabi | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 17.11.2009 17:02:33 |
|