![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Si sub nicio forma nu vreau sa te jignesc sau altceva...Trebuie sa fim mai incisivi tocmai pentru ca nu ne putem juca cu adevarul...
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine. Vad ca si tu gandesti ca Zaharia. Mie imi place mai mult blandetea. Imi plac sfintii care te invata prin blandete, de exemplu, ca sfantul Siluan Athonitul (primul exemplu care imi vine in minte).
|
|||
|
|||
![]()
Incearca totusi,cu blandete iti spun,sa nu interpretezi gresit Evanghelia,pentru ca e mare pacat sa stalcim cu buna stiinta sau chiar si cu nestiinta adevarul...Nu interpreta gresit pentru ca nu vreau raul nimanui de aici...Multumesc
|
|
|||
|
|||
![]()
Nimic nu este mai usor decit sa fii crestin, nimic mai greu...!
Cine sint eu? O prapastie in care cad, din care Tu ma scoti, Doamne, caci eu nu pot. |
|
|||
|
|||
![]()
CUM poti discuta inainte de casatorie despre ce poate interveni pe parcurs....de ex o boala care implica imposibilitatea de a aduce copii pe lume , altfel decat prin decesul sigur al mamei? Daca doi oameni se iubesc , lipsa copiilor nu distruge casnicia...Exista multe alte motive , daca e sa se desfaca acea casnicie....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
imi pare rau pt tine, insa nu acesta este punctul de vedere ortodox. |
|
|||
|
|||
![]()
...adik ortodoxia m-ar fi vrut moarta dar copilul meu sa traiasca fara mama? NU TE CRED !
|
|
||||
|
||||
![]()
Din cate stiu, in asemenea conditii se salveaza mama.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
este corect !
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre desfranarea intre sot si sotie | ionut12 | Generalitati | 136 | 14.05.2011 13:04:54 |
Yoghinii sustin ca Hristos lauda desfranarea | costel | Generalitati | 78 | 17.03.2011 10:50:13 |
Intrebare: Desfranarea | gmariusg | Generalitati | 58 | 02.12.2010 21:44:18 |
Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 08:06:45 |
Desfranarea | kindly | Generalitati | 31 | 09.11.2010 13:53:39 |
|