![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Parerea mea este,ca daca cresinii s-ar consulta cu duhovnicul lor in astfel de cazuri,acesta ii poate ajuta f.mult,in sensul infranarii.Acesta cu ajutorul rugaciunilor lui,nu numai ca ii va ocroti de aceste caderi,dar vor putea intelege mai bine relatia dintre ei,ii va putea indruma astfel incat sa nu le fie mintea numai la CE CRED EI ca se poate intampla,dar si cum vor face fata in cazul aparitiei une noi sarcini.Mai clar,ii poate ajuta SA SE INTAREASCA IN CREDINTA.
Nu va ingrijorati,DUmnezeu are grija de fiecare suflet doar ca NOI UITAM ACEASTA. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Teoretic o femeie poate naste 35 de copii. Dar avand in vedere ca la fiecare nastere viata ii este pusa in pericol -in timpul sarcinii ivind sau amplificand deja bolile existente pe care le are femeia -in timpul nasterii cand apare riscul ca acea femeie sa moara - dupa nstere cand se stie ca femeile trec printr-o stare depresiva altele mai intens (care duc la aparitia unor poli psihice incipiente sau deja anterior dezvoltate), sau mai putin intense (femeile mai norocoase). In plus senzatia de "sufocare", liberatea pierduta din ce in ce mai mult cu fiecare copil nascut (indiferent de educatie)etc. si sa mai mentionez si cele care au facut cezariana? Se numeste astfel deoarece aceasta metoda a fost folosita pentru a-l salva pe Cezar 9imparat roman- considerat de origine divina descendent al zeitei venus), dupa o nastere prelungita, a fost taiat abdomenul mamei (e a bineinteles a murit dupa caci nu se stia pe atunci de coaserea abdomenului ). Aceasta metoda a fost des folosita ducand la moartea mamei. Abia in secolul 18 parca un individ a avut ideea sa coase abdomenul mamei iar aceasta a putut supravietui. Apoi aceasta metoda s-a perfectionat etc... Dupa doua cezariene o femeie nu mai are voie sa faca un al treilea copil (care va fi nascut to prin cezariana) caci ii pune viata in pericol.Iar legarea trompelor e interzisa de Biserica. Deci femeia ar trebui sa moara doar pentru ca trebuie sa fac urmasi lu mousieur barbatul. E tare nedreapta lumea asta...atat de nedreapta incat distruge si imaginea lui D-zeu transformandu-l intr-un monstru. D-zeu e Iubire, Dreptate, Perfectiune... daca am aculta vorbele unora care pretind ca ar reprezenta Biserica sau vorbesc in necunostinta de cauza...ar aparea ca D-zeu ar fi un mare misogin si chiar criminal...impunand femeii chiar sa moara. D-zeu e dreptate in primul rand. Si femeia este o creatie a lui D-zeu asa ca...deci nu mai fiti asa severe cu voi insiva si nu mai "vorbiti" din lipsa de experienta ca unele habar nu au de ce inseamna sa duci in burta o potentiala fiinta 9 luni si cate griji cate fobii se nasc in cursul sarcinii, si ce maire responsabilitiate ai dupa ce copilul se naste...iar alte probleme iar fobii iar griji. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, decat sa zicem teste pentru ovultie, mai bine il intrebam pe duhovnic cand sa intretinem raporturi sexuale.
Si daca nu am menstruatie regulata si imi e frica de copii, adopt abstinenta. Sotul, bineinteles isi va gasi 4 amante(si nu am ce sa ii reprosez), eu imi inec amarul in mancare si devin obeza. Sau: nu tin cont de nimic si dupa 5 copii cand deja corpul meu nu va avea inceput si sfarsit, ma lasa sotul. Inca oscilez intre aceste 2 variante |
|
|||
|
|||
![]()
nu e niciun atac la persoana, dar vreau sa raspund la intrebarea unora "de ce sunt tot mai putine femei kre isi doresc copii?"
cititi mesajul dillemei si o sa intelegeti... eu una fac parte din acele persoane carora le este frik de o sarcina... prefer sa infiez pe langa faptul k nu prea imi plac copiii mici... knd vad un copil nu ma gandesc decat prin ce trece saracul parinte... si k sa fiu on topic... metoda calendarului este sigura atata timp cat menstruatia e regulata sau doctorul ti-a spus k poti s-o faci linistita...din cate stiu exista medicamente pt reglare. dak e pacat sau nu... chiar nu stiu si nici nu vreau sa-mi dau cu parerea. :) |
|
|||
|
|||
![]()
metoda calendarului e cea mai proasta, din cauza asta in romania exista atatia copii strazii ca taranii tin doar metoda asta total ineficienta.
Cred ca mesajul ala cu inmultiti-va la nesfarsit era cand pamantul era gol, acum ne calcam in picioare nu mai este loc pe strada. Cred ca ar fi bine ca barbatii astia gretosi sa se mai abtina de la atatea pacate sa nu ne mai ceara nici noua nici la altele dintre noi sau sa facem noi front comun sa nu le mai dam. Sunt ca niste hiene dupa sex mi-e scarba cand ii vad pe nesatuii astia gretosi. |
|
|||
|
|||
![]()
:D:D:D, auoleu, nu mai pot,:D:D:D
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.calmens.ro/metoda-calendarului.html :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
mai nu te alarma ca nu ma refeream la cei credinciosi, care mai tin un post ceva.
si sotul meu tine post cat de cat macar 2 sapt la inceput si 2 la sfarsit (asa ne-a dat duhovnicul) eu ziceam de aia care din pacate sunt majoritari si nu au nici un Dumnezeu , sa nu zici ca nu stii despre ce e vorba. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acu ti se pare amuzant...dar sa te vad eu insurat ..sa vezi cum ai sa ii numeri zilele fertile sau nefertile dupa ce sotia ta Doamne ajuta o sa iti tranteasca vreo zece fete dupa metoda calendarului. Cum ai sa razi manzeste atunci. HEHE stii vorba...D-zeu nu bate cu parul! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Planificarea familiala - viziunea ortodoxa | George.m | Nunta | 137 | 05.07.2012 16:57:02 |
Familia si planificarea familiala | Silviu Damse | Intrebari utilizatori | 1 | 27.09.2010 10:55:16 |
o problema familiala | viviana | Generalitati | 23 | 30.12.2007 17:17:48 |
|