Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.10.2010, 12:38:38
Elesya Elesya is offline
Banned

Data înregistrării: 08.10.2010
Locație: intre doua nemuriri
Religia: Ortodox
Talking Wooow

Citat:
În prealabil postat de ionion Vezi mesajul
Poate ne recomanzi si noua legat de acest topic "Resurse ortodoxe on-line" ceva de mantuire folositor.

Vad ca matale esti obsedat de a-l denigra pe Parintele Calistrat. Infierbantarea asta e de la draci frate, nu e bine. Aici pe forum sunt niste reguli de buna conduita, nu faci ce vrei ca nu esti buricul pamantului, nu se invarte soarele in jurul tau. Trebuie sa ai un simt al penibilului sau al omeniei macar.

Cine, Parintele Teofil Paraian ?... Cumva ?...

Pentru "nivelul" matale catehetic de care vorbeai si acuzai, ma surprinzi !

Spre deosebire de al meu parinte duhovnic, al matale are foarte multe articole si video pe internet in care este acuzat ca sustine erezii ... Nu eu il acuz ! Nu eu sustin asta ! Nu-l cunosc si nu am fost niciodata la Sambata de sus ! Al meu nu a fost niciodata acuzat de erezie, niciodata, poti sa-ti dedici viata cautand, cum de altfel vad ca si faci. Al meu nu numai ca este mai tare ca al tau :-), dar al tau este deja mort si acuzat de erezii si filmat pe video cand le sustine :-). Al meu nu este filmat pe video nici cand "calugareste" in "ascuns" (vezi postare) - apropo, in Molitfelnic nu exista "Slujba calugariei pe ascuns"- poate il confunzi cu altcineva, nici cand "omoara cai" (vezi postarea), nici cand sustine "erezii", nici cand face "neascultare" si nici nu a scris vreodata undeva "marturisind" ca face neascultare (vezi postarea) dupa la modul obsedat, nejustificat, infierbantat si paranoic sustii matale (vezi postarile).

Inteleg, poate te-a suparat ca nu-ti da Sfanta Impartasanie pe masura inaltelor matale nevoi mistice, adica o data pe saptamana (dupa cum marturisesti pe blogul tau) ca sa te intareasca in apostolia matale miopica in fata tastaturii. Vad ca matale te cam pui impotriva lucrarii Duhului Sfant, te cam pui impotriva conducerii Bisericii, ai opinii cam prea "la moda", in duhul lumii acesteia. Grija mare, cam prea cu usuratate abordezi viata... Nu-i bine, nu-i bine ! Ai ispite frate !
WOOOOOW..."al meu"..."al tau".....cadeti in penibil , frizand ridicolul..doi copii care se cearta ca pentru o jucarie...Si pana la urma ...despre morti numai bine...iar cu viii ne putem lamuri prin timp..CERT este ca n-avem caderea sa judecam...ori vom fi fiind sfinti si nu stim?!?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
www.parintelecalistrat.com alexmatei Resurse ortodoxe on-line 1 02.03.2012 09:39:49
Oferte http://vesmintedepreot.blogspot.com/ casigabi Stiri, actualitati, anunturi 0 17.11.2009 17:02:33