![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Cat ne sta in putinta sa semanam in pamantul bun pe care l-a plamadit Hristos - fara sa ne propunem, suntem -de multe ori in viata de toate zilele , fie prin profesie, fie prin contactul cu cei din jur- in postura de semanator.Sa facem roade bune, pentru ca va veni si vremea secerisului.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|
||||
|
||||
|
Sa nu uitam ca mai este o pilda in care si diavolul seamna neghina care creste, insa pe care Dumnezeu o va secera la sfarsitul lumii. Noi trebuie sa ne asemanam omului care a semanat samanta cea buna, sa semanam si noi samanta Semanatorului.
|
|
|
||||
|
||||
|
Problema mea cea mai mare este sa ma straduiesc a da roade. Sa inmultesc talantul primit. Si cred ca numai prin puterea exemplului propriu se poate face ceva in sensul asta si prin lucrarea faptelor bune.
| pilda, semanatorului |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| O pilda | ioan cezar | Generalitati | 10 | 20.12.2012 19:37:03 |
| Incredibila pilda | annajanette | Generalitati | 5 | 23.06.2010 14:00:20 |
| Pilda magilor | ILaura | Mari Duhovnici si predicile lor | 0 | 24.11.2008 15:28:50 |
| Pilda economului | Gaspar | Din Noul Testament | 7 | 16.10.2007 21:51:00 |
|
|