Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Resurse ortodoxe on-line

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.10.2010, 13:32:26
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Nu inteleg de ce sunt intors pe toate fetele si nu ne limitam la subiectul acestui topic.Userii care i-am deranjat prin afirmatiile mele pe acest subiect,ma critica pentru postarile de pe alte topicuri,cu alte subiecte,sau imi critica blogul.
Pe acest topic,si pe celalalt nu am atacat pe nici un user,mi-am mentinut doar pozitia mea fata de parintele Calistrat.
Atacurile la persoana,sau la calitatea mea de a face comentarii pertinente,nu le vad civilizate,si conforme cu subiectul de fata.

Intotdeauna cand am avut ceva de spus,mi-am mentinut parerea pana la capat.Nu stiu daca acesta este un lucru bun sau rau,dar de obicei sunt consecvent pe un subiect.Imi trebuie argumente foarte puternice ,convingatoare care sa-mi faca sa-mi schimb parerea.Atacurile la persoana nu fac parte din argumentatie,dupa parerea mea.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
www.parintelecalistrat.com alexmatei Resurse ortodoxe on-line 1 02.03.2012 09:39:49
Oferte http://vesmintedepreot.blogspot.com/ casigabi Stiri, actualitati, anunturi 0 17.11.2009 17:02:33