![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ica si Erethorn LA MULTI ANI si pace sufleteasca
|
|
|
||||
|
||||
|
Ica, Erethorn, va doresc sa aveti parte numai de bucurii. La multi ani!
|
|
|
||||
|
||||
|
LA MULTI ANI,sanatate si sa ai parte de tot ce este bun
|
|||
|
|||
|
Draga mea prietenă Ica
Toată dragostea mea pentru o minunată creștină și pentru o dragă prietenă.Mulțumesc bunului și milostivului Dumnezeu pentru că mi-a scos în cale o persoană blandă cu cel mai dulce glas din câte am auzit vreodată și cu o inimă mare. Dragii mei vreau să vă spun că Viorica,draga mea prietenă de pe forum cu care am călătorit și anul trecut dar și anul acesta prin Moldova mea ,are un glas atât de blând încât nu te saturi niodată să-l asculți.Este bună ca o pâine de casă și neclintită în credință iar faptele bune pe care le face ar umple zeci de pagini dacă ar fi să le scrie cineva(Dumnezeu sigur le scrie ). Te rog să nu te superi draga mea că te-am lăudat puțin dar te iubesc foarte mult și sunt fericită că te-am cunoscut. LA MULTI ANI! Am multe flori de dăruit dar îți voi dărui doar o brândușă de la Sihăstria,din toamna aceasta. |
|
|
||||
|
||||
![]() Cu drag,Ica La multi ani!
|
|||
|
|||
|
La multi ani, Ica si Erethorn! Si ceva din partea casei:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Din partea casei ? Văd în poză că la dv tortul nu mai încape confortabil pe raftul din frigider din cauza feliilor de pepene și altor bunătăți. Se mai observă că ați ajuns să țineți colacii la frigider, semn că producția este peste posibilitățile dv de consum. Nu-i nimic, eu sunt aici ca să vă ajut. Când nu vă mai încap prăjiturile la rece și folosiți genunchiul spre a închide ușa frigiderului, telefonați la 0726 195503 și vin imediat.
De asemenea, de Crăciun accept invitații la masă.
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
La multi ani sarbatoritilor, sanatate, liniste si impliniri!
|
|
|
||||
|
||||
|
La multi ani, doamna Ica si Erethorn! sa va ajute Dumnezeu si Maicuta Lui in toate!
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Membri ai familiilor regale vest-europene "cuce- | PadreCory | Generalitati | 69 | 04.07.2010 19:14:17 |
| Hristos a inviat! si pentru membri altor confesiuni crestine | mihailt | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 6 | 09.04.2010 02:20:01 |
| FORUM | iosif | Generalitati | 16 | 30.06.2009 09:17:16 |
| Aniversari | nede_mar | Generalitati | 1 | 30.08.2008 17:59:34 |
| Aniversari si comemorari | ancah | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 31.08.2007 09:01:08 |
|
|