23.10.2010, 18:40:29
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de heaven
Aduc aminte ca aici este,totusi,un forum.Lectura particulara pot face si eu,insa pe principiul unui dialog constructiv ma astept sa primesc niste opinii personale si nu doar citate din carti,oricat de valoroase ar fi ele din punct de vedere spiritual,moral etc.
Deci,este cat se poate de inteles de ce un asemenea raspuns nu poate lamuri pe cineva care cauta calea catre dialog si nu catre biblioteca,nu ca cea din urma nu ar fi folositoare!
Eu am postat pur si simplu o situatie,ipotetica,pentru ca nici un canon nu specifica exact aceste delimitari,deci,ca un frate crestin si in cunostinta de cauza,dupa cum doresti sa lasi sa se vada,puteai sa ma lamuresti.Este atat de greu sa ai o parere personala?
In fine,eu nu mai insist cu nimic sau poate vreun alt user o sa aiba bunavointa sa ma lumineze si pe mine,insa aceasta simpla atitudine a unora din voi,lipsita de blandete si bunavointa ma face sa imi pun anumite intrebari despre cat de autentica este aceasta ortodoxie pe care unii spun cu atata patos ca o traiesc,in schimb nu se feresc sa dea cu biciul in semenii si sa intzepe din inaltimea ortodoxiei lor pe "pacatosii si ereticii" care indraznesc sa puna intrebari sau sa aiba o parere diferita...
|
Domnule, pe mine nu ma intereseaza sa discut deoarece nu am chef sa fac mincare , de exemplu, ca si din alte motive . Pe mine ma intereseaza sa marturisesc adevarul sau sa-l aflu din surse cit mai veridice. Asadar ne deosebim ! Inteleg sa facem vorbire scurta , clara si precisa si nu sa facem vorbarie. Daca voiai sa te lamuresti cu adevarat cautai sa afli inscrisurile cu adevaruri nu sa incepem sa discutam in contradictoriu . Asa ca pt. vorbaraie va propun sa va reorientati catre alt forumist dornic de ipoteze ! Daca nu studiati canoanele cum de v-ati facut deja o parere ? Inteleg ca nu sunteti dintre cei care primesc ca prohibite perversiunile sexuale . Atunci ce sa va urez ? Spor la placerile pe care in inima le sustineti . Vedeti ca nu au loc in aceiasi inima si sfintele canoane si si perversiunile ! Fiti dvs. blind cu spurcaciuni si cu ticalosii ! Chiar raspundeam unei surori ca despre asemenea lucruri este rusine sa si vorbesti dara-mi-te sa le si accepti si sa le practici sau sa stai la masa alaturi de un asemenea om pt. a discuta sau minca ! Ce nu este de inteles in acest demers sau ce este asa de dezarmant pt. dvs. ? Aparati-va pacatele !
Last edited by zaharia_2009; 23.10.2010 at 18:48:42.
|