![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
No, ca eu m-am suparat una data de ma apucase rau cascatul, ca m-am gandit ca orice altceva as fi facut nu m-ar fi apucat asa, no si sa vezi ca-mi trecu, da sunt si parinti care spun ca ar trebui facute niste metanii si spuse niste rugaciuni si luata rugaciunea de la capat ceea ce insa fusei prea lenesa a face si nici nu le-am retinut, dar cum citeam azi intr-o carte a unor monahi americani poate ca ar trebui sa-i cerem ajutor, sa-l strigam pe Mantuitor sa ne izbaveasca de ai de joaca de bucurie pe seama pacatelor pe care le agonisim...
|
|
|
||||
|
||||
|
Eu de citeva zile am inceput la rugaciune sa-mi fac cruci dupa cruci si asa vad ca indepartez cascatul
Rugaciunea care-i plansa In a lacrimei parau, Te sfinteste si te-nalta Ca sa-l vezi pe Dumnezeu! Last edited by Hartford; 14.11.2010 at 06:32:19. |
|
|
||||
|
||||
|
Si eu casc deseori, la rugaciune.
Am observat, mai mult pe la manastiri, crestini care, atunci cand casca, isi fac semnul Sfintei Cruci pe buze. Gandesc ca semnul este insotit si de o rugaciune: "Doamne, departeaza de la mine somnul si moleseala."
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Importanta RUGACIUNII | cristiboss56 | Rugaciuni | 415 | 23.05.2017 18:57:07 |
| Mintea in timpul rugaciunii | georgeval | Rugaciuni | 27 | 05.01.2013 22:56:19 |
| Puterea rugaciunii | Rodica50 | Generalitati | 20 | 02.02.2011 12:19:37 |
| Gandurile din timpul rugaciunii | slamdaffodil | Generalitati | 40 | 28.09.2010 16:32:48 |
| Puterea rugaciunii | Laurentiu | Generalitati | 1 | 20.04.2008 23:09:51 |
|
|